做個調查~~
養倉鼠的朋友, 你地幾多歲?
單選投票, 共有 219 人參與投票
14.61% (32)
25.11% (55)
16.89% (37)
12.33% (27)
7.31% (16)
6.85% (15)
5.02% (11)
11.87% (26)
您所在的用戶組沒有投票權限
檸啡 2008-7-2 01:17:29 PM
._.依家17..11月尾18...........所以我揀"16-17"
bean 2008-7-2 01:18:32 PM
差一個月就是15歲的小朋友:014: :014:
★呀紫☆ 2008-7-2 01:26:48 PM
先11歲...5 G有冇人younger than me ??
sodmichelle 2008-7-2 01:42:24 PM
宜家20:040:
甜品糕 2008-7-2 02:46:11 PM
17歲左幾個月~~:055: :055:
檸啡 2008-7-2 02:53:51 PM
原帖由 甜品糕 於 2008-7-2 02:46 PM 發表
17歲左幾個月~~:055: :055:

@_@ 咁你咪同我差唔多囉~
kelly_shing 2008-7-2 05:20:02 PM
我21喇~
有經濟能力先養得掂佢地咋,唔係無錢帶佢地睇醫生喇:036:
吃不到的蘋果 2008-7-2 09:01:09 PM
哈哈~暫時來說,我最老了XD

我剛25多一個月~XP
snowtiff 2008-7-4 06:01:02 PM
原帖由 kelly_shing 於 2008-7-2 05:20 PM 發表
我21喇~
有經濟能力先養得掂佢地咋,唔係無錢帶佢地睇醫生喇:036:

認同~ ^^ 如果靠屋企人既,好多時佢地會話買過隻先幾十蚊,睇次醫生要幾百蚊,唔比!HEHE~ ^^ 我今年20~ ^^
檸啡 2008-7-4 06:46:52 PM
我係用自己零用錢,同埋男友既薪水:014:
因為鼠鼠係我地自己養既...家人都不會說什麼
(鼠鼠放在自己房,家人亦不會有異議)
tth94 2008-7-14 10:01:00 AM
我差一個月就十四~
我俾鼠鼠D野都係呀媽俾錢!:060:
吃不到的蘋果 2008-7-14 11:10:22 PM
既然提起~~那就順便來做這個投票吧!^^
↓按下
飼養資金
優.Siusi 2008-7-16 10:55:27 AM
我12炸/_\
千辛萬苦哀求下家人才比我養:063:
。靈〞 2008-7-23 09:43:12 AM
15,,