做個調查~~
養倉鼠的朋友, 你地幾多歲?
單選投票, 共有 219 人參與投票
14.61% (32)
25.11% (55)
16.89% (37)
12.33% (27)
7.31% (16)
6.85% (15)
5.02% (11)
11.87% (26)
您所在的用戶組沒有投票權限
花言巧語 2009-5-4 11:27:22 PM
金年17歲了  養左兩隻熊仔鼠!!!!!!!!!!!!!!!!!
0772 2009-5-29 11:52:12 PM
嗯...;`

8月就係11碎啦v333v`;
Yung 2009-5-30 12:28:21 AM
今年13歲..
XDDDDDDD
leewaiki 2009-5-31 12:27:39 AM
我11歲咋..好細個..但我一定會好11咁照顧隻鼠ga!!
chaucahu123 2009-7-4 01:59:23 PM
到左11月就12碎啦!!:032:
cycheung1234 2009-7-28 05:40:28 PM
9月就12碎啦-v-:055:"
yori 2009-7-29 10:07:26 PM
原來咁多都咁細個(比我想像中細...)
我今年16歲~''
養左2隻銀狐~~ =]
jojo199749 2009-8-8 02:28:32 AM
到2010 4月就13
Kaye少 2009-8-8 11:42:17 AM
哈哈~暫時來說,我最老了XD

我剛25多一個月~XP
吃不到的蘋果 發表於 2008-7-2 09:01 PM

而家係我最老了=.=我26歲
Chloe=) 2009-8-8 06:44:03 PM
下個月17
usermooyan 2009-8-9 11:38:48 PM
今年12月就18  :066:
crystal_xd 2009-8-10 01:10:42 AM
:057:5月就12歲啦:057:
felixtong1 2009-8-10 11:11:19 AM
15歲:055:
由小學開始養到宜家:001:
carolyn_le03 2009-8-14 02:21:01 AM
我今年21歲。我是一個大專學生。:054:
╭牙恆╯ 2009-8-17 07:37:04 PM

12-13,因為好想養野,但得$6xx,所以就養左鼠,養左覺得仲好過貓狗^^
P.S.但e+儲多左利是已經到左15xx喇!

快速發帖