大家的兔兔最喜歡吃那一種菜菜呢 ?

多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 378 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
kassdy 2009-8-15 08:14:57 PM
我買咗通菜同莧菜,兔兔食唔食得?
米米 2009-8-24 02:58:12 PM
米米咩菜同生果都食
只要你比佢就食
好鬼死貪食
雪姬女 2009-11-26 10:24:33 PM
我囡囡like食d爽口野硬既野(即係軟身野唔like食)~!
firen_freeze)) 2009-11-27 01:49:35 AM
想講其實兔兔好鐘意食西蘭花,可以加E 個OPTION
iris 2009-12-14 09:15:46 AM
嘟嘟最鍾意萍果, 紅蘿蔔~~不過呢2樣都係成個月先得一次食....
至於菜呢~~ 菜心, 芥蘭(怕含水銀.....所以e家唔俾佢食....), 油麥菜, 唐生菜,.....都好鐘意
一見到糧, 水果 & 菜就好似前世冇食過野咁....好緊張架~~成日都咬中我隻手架#^37^#
茼蒿菜同西洋菜就唔鐘意囉~見到都轉頭走.....#^31^#
ssc314 2010-3-11 07:18:13 PM
青瓜都吃得麼??#^50^#
happygirl2009 2010-3-12 12:51:33 AM
森美最近的新歡係青椒:070:
平時鐘意食小唐菜
emily_520825 2010-3-12 09:22:29 AM
無唐生菜既
佢超鍾意~
alanlam_y2k 2010-3-23 04:19:34 PM
免標最愛食橙同蕉... 食蕉時 籮柚會抽搐 !!
另外多汁的水果都愛吃...如士多啤梨, 車喱子...食唔停 !
crystalchan827 2010-4-4 06:35:42 PM
深色嘅生果:078:
Maggie)) 2010-4-12 12:21:05 PM
只愛吃紅羅白,其他菜聞都唔聞﹗
CHunGv3v)) 2010-5-24 10:33:34 PM
我淨系比過蘋果同生菜隻兔兔食!
琴日先養
KANGAI=] 2010-5-26 01:55:07 PM
小白仔仔最中意食菜心,提子同埋香蕉=0
千秋王子 2010-5-26 11:14:24 PM
自從v仔食左一片香蕉之後.,.見到黃色就沖埋黎:074:
連我對黃色雨傘都唔放過:043:
pipi128 2010-6-2 01:25:32 AM
波波最鍾意食蘋果一聞到陣味就好似發左巔咁:063:
菜就鍾意食油墨菜, 通菜, 菜心葉, 小堂菜葉, 莖就痳痳地食.

快速發帖