無聊想統計下大家而家養緊乜野兔呢 ?
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 523 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
光之天使)) 2008-9-21 05:48:33 PM
賓尼兔~
不過其實total可能係賓尼混獅子,:015:
因為佢條頸同面都有獅子毛~但係個身d毛又唔係好長
chole)) 2008-9-21 05:56:37 PM
賓尼~~
好鬼大隻.....=.=
d性格好似狗,
鍾意係地下聞
vice0926 2008-9-21 08:54:18 PM
買mio果時話係貓貓兔..
不過宜家愈大愈懷疑佢究竟係唔係啦......:024:
elyse)) 2008-9-21 11:58:22 PM
我都覺愈大個樣愈唔同...
剛來我家的時候,個樣同家兔一樣樣..
而家佢好似行緊貓貓兔路線~
可能他是混血兒吧
Colleen 2008-9-22 02:03:41 AM
包包係獅子,但我唔知muffin 係咩:008:
阿度 2008-9-22 02:18:38 AM
閃閃就係侏儒兔
小純就係賓尼兔
不過兩隻都極大可能混左獅子:024:
kkyan01 2008-9-22 09:04:32 AM
雪糕買個陣時係貓貓兔,
依家愈黎愈懷疑佢唔係,:013:  因為佢好大隻, 有成2kg甘重
加上, 佢耳仔都又大又有毛毛

芭啡係賓尼兔, 因為佢垂耳仔
芝士媽 2008-9-22 01:36:42 PM
芝麻係短毛賓尼; 芝士長毛賓尼懷疑混左少少獅子.
karen195 2008-9-22 06:04:43 PM
我個隻應該係混種迷你兔,應該揀邊個?
otistou 2008-9-22 06:33:00 PM
咁多人養bunny ge???我果隻係獅子呀可???@v@
soup 2008-9-24 09:30:19 PM
我買返泥個時 以為係貓貓 兔 .
後尾先 愈睇 愈似 獅子兔.
細細個睇 2 類 兔仔好似 樣 xd
nievedith 2008-9-29 01:21:45 PM
貓貓兔  &    賓尼兔   :060:
TaMMy 2008-10-4 05:52:51 PM
臻臻係家兔~:040:
仲有,海棠兔係咩樣架?有無相睇?
alliekapo 2008-10-5 12:52:10 AM
b仔 is a 貓貓兔

快速發帖