毛毛唔係好鍾意玩玩具,俾過波波,紙同紙皮箱佢都唔係好玩,最鍾意周圍捐,好似龍貓咁周圍跳同痴著人~

你地0既兔兔鍾意玩咩???
多選投票: ( 最多可選 10 項 ), 共有 80 人參與投票
4.55% (9)
11.11% (22)
4.04% (8)
6.57% (13)
0.00% (0)
9.09% (18)
9.09% (18)
34.34% (68)
13.64% (27)
7.58% (15)
您所在的用戶組沒有投票權限
lingyan 2009-1-20 01:55:26 PM
點解無得揀 "玩兔奴" 既 ?!#^37^#
momopig 2009-1-20 01:59:24 PM
因為呢樣係隻隻兔兔都一定玩! 呵
siuling1200 2009-1-20 04:27:46 PM
我隻兔兔最鐘意亂咬野...咩都俾佢咬爛
jj08 2009-1-20 04:44:38 PM
我個隻都好鍾意亂咬野~
我屋企的雜誌,漫畫同係圖書館借的小說都有佢d牙痕啦~:022:
佢又好鐘意四圍走,成日都係屋企亂沖亂撞...:024:
Vinkivan 2009-1-20 05:24:08 PM
佢哋鍾意玩好多嘢咖啵~
咬草磚、咬玩具、四圍捐、玩紙皮箱、玩草... 總之可以令佢哋開心嘅都玩~

不過, 湯丸有個特別嘅嗜好... 就係成日玩照鏡... hahaha~~ 可能女仔都係貪靚啲嘅!!
kkyan01 2009-1-20 05:48:39 PM
佢地好鍾意玩我 =.=
wesky 2009-1-20 09:42:29 PM
咬拖鞋, 撕報紙
cordero 2009-1-20 10:42:53 PM
摸摸~~聞臭鞋~~kuen紙箱~~跳高跳低...

最鍾意都係玩兔奴#^73^#
momopig 2009-1-20 11:17:58 PM
原帖由 波子 於 2009-1-20 05:24 PM 發表
佢哋鍾意玩好多嘢咖啵~
咬草磚、咬玩具、四圍捐、玩紙皮箱、玩草... 總之可以令佢哋開心嘅都玩~

不過, 湯丸有個特別嘅嗜好... 就係成日玩照鏡... hahaha~~ 可能女仔都係貪靚&#218 ...

等我都俾鏡毛毛照0下先~
momopig 2009-1-21 01:19:45 PM
原帖由 cordero 於 2009-1-20 10:42 PM 發表
摸摸~~聞臭鞋~~kuen紙箱~~跳高跳低...

最鍾意都係玩兔奴#^73^#

毛毛都好鍾意聞臭鞋#^81^#
LatteMum 2009-1-21 09:13:36 PM
我隻Latte特別d..鐘意玩我個琴..前幾日比佢玩完..
佢依家成日都走去個琴度要我抱佢去玩#^50^#
momopig 2009-1-23 12:59:46 AM
原帖由 LatteMum 於 2009-1-21 09:13 PM 發表
我隻Latte特別d..鐘意玩我個琴..前幾日比佢玩完..
佢依家成日都走去個琴度要我抱佢去玩#^50^#

佢唔驚0的琴聲咩?
cordero 2009-1-23 03:50:11 PM
LATTE特別有音樂天分#^74^#
otistou 2009-2-14 11:39:50 PM
最鍾意同我玩=]!!!!

快速發帖