大家用咩牌子沖涼沙的?
我用PETPET物語:054:
不知好不好用,今天買的

如果可以的話,POST埋相丫:001:

tata_123 2008-7-21 12:41:57 AM
原帖由 吃不到的蘋果 於 2008-7-20 10:33 PM 發表
留在毛上的砂~牠們會自己抖掉的~^^

3.用雙手抹頭 __

不過佢會好快為自己清潔返的,
咁有冇事架?
檸啡 2008-7-21 12:31:36 PM
佢地會整走d沙佢咖喇....有時經過d墊料都已經冇左好多~*

@_@我用Alex薰衣草味
tata_123 2008-7-21 01:10:47 PM
好怕佢食左有事:016:
哈哈,不過你地咁講就即係不會啦:048:
lui_719 2008-11-4 08:30:36 PM
我用
ADP 方桶倉鼠沖涼粉
幾好用``
0772 2009-4-6 09:54:17 PM
ALEX

玫瑰味`好香嫁^____^:031:
石仔 2009-4-7 01:04:47 AM
ALEX 0既檸檬OR青蘋果味:055:
Small 2009-6-5 12:45:23 PM
Alex 檸檬味!! 佢地唔肯look呀!!!
chiachingman1 2009-8-22 07:16:25 PM
我用:Alex 倉鼠浴沙及浴沙套裝(檸檬色  AL117),$30,幾好用:010:

快速發帖