PreStige(簡稱ps)高級糧 水果糧

容量800g

i X raboit

大包37  細包25

(原本想買細的...不過見價錢差不多....^^||)

另外其他的價

x蘿蔔45

寵物森林49 會員價41.(?)

龍x樂園42
吃不到的蘋果 2008-9-14 12:22:17 AM
前陣子終於開封了~~
這是800G SIZE的
之前好像有人說想知道裡面的樣子
我便把它們全倒出來拍張照~~但又覺單調
便放唯唯上去大收特收~XD
我今次開封~~給我看到完整一大片香蕉乾呢@@
我弄碎之後給一小片唯唯吃~~牠都不知吃得幾滋味~XD
tsac_ever 2008-9-14 12:30:20 AM
我都係嫌ps糧瓜子&花生多~~
以下就係一包800g既ps糧所收集既瓜子&花生~~~
(其實都唔知算唔算多==)

甜品糕 2008-9-14 01:15:24 AM
嘩~~你不怕唯唯在上面便便喔:046:

高級糧比mini糧豐富多了~~ mini糧只有部分高級糧的成份, 而且size好像差不多罷了, 而且價錢又比較抵, 實在找不到理由去買mini而不買高級@@
吃不到的蘋果 2008-9-15 11:51:53 PM
嗯嗯.....不過它的瓜子和花生又真的是...挺豐富^^"

就像之前的網友說....把ps當成零食

真的是不錯...不過前提是,鼠鼠在這之前肯吃淨糧^^|||
檸啡 2008-9-16 04:31:47 PM
每次開PS糧時,都1定會揀起所有瓜子,花生,生果乾於平日當零食給鼠鼠
不過見到唯唯....係酒池肉林中...........囧" 呀....真係嘆.......!!!:070:
0772 2009-4-9 07:18:49 PM
我隻倉鼠唔食果D餅餅同生果:022: :022:
ctwk 2009-4-13 02:52:55 AM
大包800g定係細包800g???:056:
細包25蚊都幾抵:078:
等我遲D轉呢隻都好!
panda0v0 2009-8-7 06:02:28 PM
我屋企d鼠鼠都系食緊呢隻<:
真系幾好嫁(:

快速發帖