調查:有咩因素或原因吸引你上 PetKD 呢(回答有獎 100 P 幣
多選投票: ( 最多可選 5 項 ), 共有 308 人參與投票
15.81% (111)
15.95% (112)
23.65% (166)
7.83% (55)
16.10% (113)
1.85% (13)
0.85% (6)
7.69% (54)
8.55% (60)
1.14% (8)
0.57% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
threefour 2012-4-20 07:26:01 PM 來自手機

回帖獎勵 +100

我之前領兔兔回家,想知道多些知識,上網search就認識了petkd.net....好開心在這兒知道很多,可以把兔兔照顧得更好呢!
ping_ping@v@ 2012-4-20 10:42:37 PM
我最初只係想系到睇下有咩可以買比兔兔用,估唔到係petHD可以識到咁多兔友!!^^
已有 1 人評分P 幣 收起 理由
Admin + 100 贊一個!

總評分: P 幣 + 100   查看全部評分

syt174698 2012-4-21 12:15:50 AM
如果無呢個網站,都唔會學左咁多關於兔兔知識,恐怕我仲係一個白痴主人。多謝小丸,你係彩虹橋活得開心嗎?

Admin  多謝慰問小丸..  2012-4-21 12:44:15 AM

happyyuki 2012-4-21 03:08:55 AM
當初上網周圍搵養兔兔既資料, YAHOO GOOGLE 好多問題而LINK過黎的
發現呢到原來已經成立好多年, 仲有好多好多關於兔兔既討論, 真係非常之有用!
係到會搵到答案, 唔識既時候, 兔友們都好幫手* 已經成為左每日必上既BOOKMARK PAGE*

jc1991 2012-4-21 09:03:44 PM

回帖獎勵 +100

因為兔兔出現健康問題,希望有經驗既朋友可以提供意見.
而且這論壇都係香港數一數二既兔仔forum.
所以就做左會員~
Dylan 2012-4-21 10:42:19 PM

回帖獎勵 +100

起呢道同好多兔兔友交流養兔心得同分享樂趣。
重可似認識好多兔兔友,除此之外又可以同兔兔交換兔兔用品,唔會浪費。
而家我可以好好敢照顧兔兔喇。
lovin_gloria 2012-4-22 11:38:31 PM

回帖獎勵 +100

最近養左兔兔, 對於第1次養兔既我既兔兔既知識真係"有限公司", 好彩搵到PETKD, 我先知道好多兔仔既知識, 呢個網站真係幫到兔友架, TKS
hkmiko 2012-4-24 09:37:53 PM

回帖獎勵 +100

閱讀網上資源以增進寵物知識
poorguy22 2012-4-26 01:40:12 AM

回帖獎勵 +100

唔止一個.......希望可以選多d
poorguy22 2012-4-26 01:40:41 AM
我都係選左第一個咋...其實領養同睇知識都有
wesky 2012-4-26 09:16:12 PM

回帖獎勵 +100

可以留言講低
jetpethk 2012-4-28 10:51:45 PM

回帖獎勵 +100

內容好精彩呀。
BiBi 2012-4-30 02:22:14 PM

回帖獎勵 +100

可以識多D朋友,大家一起分享下養寵物嘅心得係一樣好事來的!
olivia 2012-5-1 01:06:36 AM

回帖獎勵 +100

因為e個網站令我學到關於小動物知識!

快速發帖