唔知呢度有冇人有養魚呢?
單選投票, 共有 60 人參與投票
53.33% (32)
0.00% (0)
43.33% (26)
3.33% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
‵小瑩 :] 2008-10-5 08:42:58 PM
以前有養-v-養親都死既/___\
可能係我唔識養既問題掛XD
而家轉行養龜-口-...希望龜龜佢地長命百歲啦~
sos 2008-10-5 09:07:13 PM
宜家養緊孔雀同米奇,啱啱孔雀仲生咗十幾條魚bb:020:
hh0 2008-10-5 10:26:33 PM
每次養左段時間就死晒
依家個缸得番一條
由死死下變得生猛肥左
暫時唔會再加魚, 由得巨自由自在啦
babyflower0875 2008-10-17 05:32:56 PM
我有養...
養左3隻孔雀...
岩岩生左2幾條bb...好得意:039: :039:
stephen28 2008-10-17 09:15:38 PM
之前有養過啊.:061:
但死了.:061:
peacelai2229 2008-11-15 12:39:27 PM
宜家養緊紅劍魚:055: !!!!!!!!!!!!!
Tommy123 2009-2-12 08:14:37 PM
養緊 3 條唔知咩品種既魚 -  - "

有 2 條系街執 - o -  "  2 條買 _ 不過有條死左 -  - "
mi127950 2009-2-12 09:53:48 PM
有 2 條系街執?!.0.?
我之前養過,,吾知咩品種
0772 2009-6-1 09:22:37 PM
養過-3333-.

but死左-3-.

冇養啦而家.

養倉鼠xd
Vicky 2009-7-11 11:20:25 AM
我都係,我養親魚都死,連龜都死,所以廢事再做壞事,都係決定唔再養呢類寵物~
小小 2009-10-20 01:41:10 PM
我養過
佢地比一條魚咬到死曬!!!
所以我好憎果條魚!!!
vincent 2009-12-10 04:31:33 PM
曾經養過:044:
asd26900200 2009-12-22 07:32:57 PM
我正在養金魚
有3條凸眼
2條蘭壽
3條"片"地金
牙健__ 2010-4-1 10:11:21 AM
曾經養過=]

快速發帖