兔B來了......

侏儒兔BB :

賓尼兔BB :

愛糖糖 2012-9-1 12:01:11 AM
all_loving_it 發表於 2012-9-1 12:00 AM
我都係

沒天份就是沒天份
hgod 2012-9-1 12:02:16 AM
hihi, 等我都留個言支持下
all_loving_it 2012-9-1 12:02:37 AM
愛糖糖 發表於 2012-9-1 12:01 AM
沒天份就是沒天份

無錯, 只能面對現實
all_loving_it 2012-9-1 12:07:44 AM
hgod 發表於 2012-9-1 12:02 AM
hihi, 等我都留個言支持下

好感動呀, 果然人間有情
hgod 2012-9-1 12:09:00 AM
all_loving_it 發表於 2012-9-1 12:07 AM
好感動呀, 果然人間有情

有冇咁誇張呀
all_loving_it 2012-9-1 12:24:40 AM
hgod 發表於 2012-9-1 12:09 AM
有冇咁誇張呀

一d都吾誇

你睇我個眼神幾真誠 --->
WingBe 2012-9-1 02:15:57 AM
點解有甘多兔b寫真

好可愛好多都中2
siutung 2012-9-1 02:55:24 AM
all_loving_it 發表於 2012-8-31 11:47 PM
我都覺得係, 我影相依家野就真係吾掂

阿b d相都係我影不過影10張先有一張令
貓仔兔 2012-9-1 11:09:05 AM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-8-31 10:54 PM
應該拎起部相機可以即刻分到, 因為會有只百米飛兔現身

可可係咪承機抽水

百米飛兔係最聰明架,佢知道無佢嘅相,就無人可以係你手中領養佢,佢要成世同你一齊呀!不如改佢個名做小飛兔啦!
哎呀...一定可愛到暈呀...
睇到你可能帶豬腳薑去睇傳心師,我都有啲想帶壞蛋兔去...佢近排成日驚驚,又做啲古怪野,已經腸慢左兩個星期又輕左,雖然而家慢慢好啲,但係都仲係成日驚,跑去梳化底...都唔知佢諗咩...有時我心諗...係咪因為七月呢...哈哈...
我而家至知賓尼bb係咁樣,好得意呀...如果我可以養多隻大種賓尼就好喇!^^
all_loving_it 2012-9-1 08:36:12 PM
WingBe 發表於 2012-9-1 02:15 AM
點解有甘多兔b寫真

好可愛好多都中2

d兔b寫真係我屋企既兔bb, 其實一共10只, 分別由兩只流浪兔所生, 有5只係我既豬腳薑, 有5只係個朋友既賓尼, 不過, 佢地都吾去照顧仔女, 所以全部人手操作, 而家已經出晒毛, 情況比較穩定, 大約再過個半月會同佢地全部去做body check
all_loving_it 2012-9-1 08:37:02 PM
siutung 發表於 2012-9-1 02:55 AM
阿b d相都係我影不過影10張先有一張令

我影10張, 有9張半吾令令
all_loving_it 2012-9-1 08:42:34 PM
貓仔兔 發表於 2012-9-1 11:09 AM
百米飛兔係最聰明架,佢知道無佢嘅相,就無人可以係你手中領養佢,佢要成世同你一齊呀!不如改佢個名做小 ...

有可能係7月都吾奇, 因為有吾少朋友佢地既小動物依排都怪怪敢樣, 我屋企既小動物一切還好, 又無咩反常行為

賓尼bb真係好可愛, 不過, 佢地5只最初都吾肯食奶, 我都係用棉簽續少續少濕佢地個咀仔食, 但幸好最後都無事

如果可以養多只都吾錯, 你好似講過好鐘意大種兔
小黑與我 2012-9-1 08:57:37 PM
all_loving_it 發表於 2012-9-1 08:42 PM
有可能係7月都吾奇, 因為有吾少朋友佢地既小動物依排都怪怪敢樣, 我屋企既小動物一切還好, 又無咩反常行 ...

今朝可可都抓到我個身幾條血痕,唔通都係因為七月
小黑與我 2012-9-1 08:58:13 PM
all_loving_it 發表於 2012-9-1 08:37 PM
我影10張, 有9張半吾令令

我都係呀,成日一按制嗰下佢就郁
kwan104kwan 2012-9-1 09:08:58 PM
好可愛…

佢地生命因你既愛會更堅強成長!

快速發帖