請問各位除了兔兔 以外  屋企仲有冇其他寵物?

除了新成員兔兔 "Fluffy" 以外,  我屋企仲有以下寵物~

我... 養了一隻巴西龜 (就快十歲啦) plus 一隻葵鼠仔
爸爸養了...  2條 "六角龍", 4條 "米奇", 1條 "雜魚 + 清道夫"
二妹養了...  2隻倉鼠
三妹養了...  一隻巴西龜 (就快八歲啦)

PS: 我爸爸以前係開"狗店"的~ 不過係好耐以前嘅事lu (好似係 199x 的年代)
WingBe 2012-10-13 03:09:49 AM
大家成績都5錯
可以夾份開間大型動物園
haha..我只有2隻兔
sweetieminnie 2012-10-13 11:30:29 AM
siutung 發表於 2012-10-12 01:35 AM
我養左1隻兔兔
4隻倉鼠 2隻熊仔鼠 5條金魚

點會係一隻阿?
你之前係我度領養左一隻兔仔嫁啵..

有冇相睇下阿? 好掛住佢阿.
siutung 2012-10-13 03:56:32 PM
sweetieminnie 發表於 2012-10-13 11:30 AM
點會係一隻阿?

唔係我到 係花子媽到
siutung 2012-10-13 03:57:02 PM
sweetieminnie 發表於 2012-10-13 11:30 AM
點會係一隻阿?

花子媽養左佢
siutung 2012-10-13 04:11:42 PM
點會係一隻阿?

我會問佢拎相嫁la 不過最近佢都冇搵我
小黑與我 2012-10-13 06:21:58 PM 來自手機
all_loving_it 發表於 2012-10-12 10:23 PM
其實我諗住養本來只有長公主, 總理, 侏老板都系兔協領養

侏腳薑就系屋企對面公園執, 仲有左, 生左5只侏 ...

Bb兔們最近點呀?
點解你會喺街執到咁多寵物=0=
我有時喺屋企樓下行都會留意下,但淨係見到小強囉。。。
不過都係好事黎嘅,即係無人遺棄〜
all_loving_it 2012-10-13 06:35:07 PM
小黑與我 發表於 2012-10-13 06:21 PM
Bb兔們最近點呀?
點解你會喺街執到咁多寵物=0=
我有時喺屋企樓下行都會留意下,但淨係見到小強囉。。。

因為太多無良既人隨便系街遺棄小動物, 所以我咪經常執到, 無計啦!  太多依種人

BB們幾好呀, 下個月同佢地去BODY CHECK, 如無意外, 會準備將佢地分籠住同安排比人領養
sweetieminnie 2012-10-14 03:23:19 PM
siutung 發表於 2012-10-13 03:56 PM
唔係我到 係花子媽到

下?唔係你養咩?
如果有相的話俾我阿。
因兔兔前主人都想知佢宜家點阿。
siutung 2012-10-14 05:42:39 PM
sweetieminnie 發表於 2012-10-14 03:23 PM
下?唔係你養咩?
如果有相的話俾我阿。
因兔兔前主人都想知佢宜家點阿。 ...

我會嫁la
KathyChan 2012-10-15 04:55:22 PM
                 原來大家都有咁多寵物..HAHA
  我得一隻兔
奈奈仔 2012-10-17 03:11:59 PM
2隻兔兔
3隻倉鼠
wyman 2012-10-17 04:51:25 PM
all_loving_it 發表於 2012-10-12 01:10 AM
15只兔兔 (長公主, 總理, 侏老板, 侏腳薑, 小填格格, 5只侏儒BB, 5只賓尼BB)
2只天竺鼠
1只葵鼠

mini動物園
all_loving_it 2012-10-19 02:48:09 AM
wyman 發表於 2012-10-17 04:51 PM
mini動物園

無錯

總理系動物園既主管

快速發帖