單選投票, 共有 110 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
fluffy 2012-10-15 08:43:34 PM
每天2次,早上 + 晚間清理
hh0 2012-10-15 09:36:22 PM 來自手機
每晚清理,早上只係執下屎旦
beebeerabbit 2012-10-15 10:51:44 PM
hh0 發表於 2012-10-15 09:36 PM
每晚清理,早上只係執下屎旦

same here~~
bflat 2012-10-16 03:37:04 AM 來自手機
同b flat迷你兔清,仲可以一日一次,但自從家兔“多多”加入,一見有一堆便便就要清。因為佢好醒目,會喺厠所尿尿同埋便便,又似波孑咁大粒,佢一上厠所就一大堆,一定要清,否則佢再去時咪踩屎!好彩我返工時佢瞓覺,冇乜便便:-)
lovin_gloria 2012-10-16 09:25:14 AM
每天2次,早上 + 晚間清理

有時見到d便便就執返入佢個廁所度
4A-GZE 2012-10-16 12:31:23 PM
每日用水洗一次籠底,廁所一日洗三次
Suzanne 2012-10-16 01:57:11 PM
At least twice...因為我家公主好harsh, 佢一覺得dirty就會發脾氣,將D木槺同木砂發狂地掘出籠外....為此,我地一日要清佢個廁所3~4次。
KathyChan 2012-10-16 05:01:45 PM
啊B唔會搞到自己屋企DIRTY...所以每晚一次IS OKAY
siudao0831 2012-10-25 11:26:23 AM
我會早晚一次,好彩小豆都好鐘意乾淨,多數清廁廁同草架就可以
強國人 2012-10-29 09:03:51 AM
9.  隔日才清理一次
Bube 2012-11-1 12:22:27 AM
每日上映  "讓子彈飛......"        
逼不得已夜晚要收拾一下.....
Insomniahk 2012-12-24 11:08:07 AM

我地隔幾日先一次
不過我地個兔籠係自己砌
所以比較大
有3呎x2.5呎x5呎
仲有二樓房和三樓房同埋1呎高跳欄隔開個厠所所以佢瞓同玩既地方比較乾淨
Twinklesin 2013-3-16 12:06:56 PM
Bube 發表於 2012-11-1 12:22 AM
每日上映  "讓子彈飛......"        
逼不得已夜晚要收拾一下.....

"讓子彈飛......" - 形容得幾貼切喎..哈哈哈
禁我果隻應該係拎住枝AK47....連發30粒.........
Bube 2013-3-17 01:12:40 PM
Twinklesin 發表於 2013-3-16 12:06 PM
"讓子彈飛......" - 形容得幾貼切喎..哈哈哈
禁我果隻應該係拎住枝AK47....連發30粒.........
...

我覺得佢地邊食邊痾先搞笑
因為我都會清楚聽到佢地d 屎屎跌落廁所既聲

哈哈哈

快速發帖