一切真係來得好突然....到而家都好似假咁
ToTwo星期六整天都仲好活潑,不斷要人同佢玩。完全唔覺得有唔舒服

到左星期日上午7點半個陣...如常打開籠放ToTwo出黎玩..
發現ToTwo個肚脹哂...行路都無力...即刻放入袋準備出門帶佢去睇急診
到約7點40...喺袋入面...離開左......
真係到而家都諗唔明...到底咩事會走得咁突然!!!!
希望ToTwo在彩虹橋活得開心...永遠永遠愛你
wesky 2012-10-30 01:07:22 PM
Totwo rip....   
同小丸情況好似...
yingxbb 2012-10-30 01:40:48 PM
Totwo...RIP..願Totwo在彩虹橋活得快樂。
奈奈仔 2012-10-30 01:58:50 PM
唔好咁傷心啦,兔兔會係另一個地方開心玩緊架
fluffy 2012-10-30 03:07:38 PM
RIP... ToTwo
Suzanne 2012-10-30 04:08:52 PM
R.I.P, Totwo.
Admin 2012-10-30 04:16:20 PM
rest in peace Totwo
VeraC 2012-10-30 04:49:04 PM
RIP...
ToTwo 都會係彩虹橋度愛你架.....
siutung 2012-10-30 06:37:59 PM
RIP....ToTwo
WingBe 2012-10-30 08:07:46 PM
節哀順變..RIP Totwo
syt174698 2012-10-30 08:38:18 PM 來自手機
RIP,唔好內疚,兔兔有你呢個主人係佢福氣,去到彩虹橋有好多朋友仔陪佢玩。
beebeerabbit 2012-10-30 10:49:58 PM
RIP, ToTwo
freeling820 2012-10-31 10:36:23 AM
RIP...ToTwo
強國人 2012-10-31 06:35:57 PM
節哀順變... C U Next Life Totwo
MOURINHO 2012-11-1 01:02:16 PM
R.i.p......好似Totwo 同我隻糯米滋同OREO 差唔多年紀.....
令到我更加好好珍惜現在時間.....

快速發帖