我家妹妹真的像一位小朋友, 牠會先偷望你在做甚麼, 肯定我沒有注意牠時, 牠的邪惡念頭便萌生起來。

事例一
我在客廳看電視, 牠會入我房上床瞓

事例二
自己走去門口附近食盆栽上的綠葉

事件三
牠自己開廚房門(趟門), 獨自入廚房搵食

wesky 2013-10-7 07:34:35 PM
上床玩有mo痾尿啊?
cslwkf 2013-10-7 10:03:35 PM 來自手機
wesky 發表於 2013-10-7 07:34 PM
上床玩有mo痾尿啊?

好彩無屙大大同尿尿,如果唔係我相公鬧死我!!
raywong521 2013-10-7 10:13:49 PM
淨係上床訓覺,唔屎屎尿尿好乖乖呢
cslwkf 2013-10-7 11:25:04 PM 來自手機
raywong521 發表於 2013-10-7 10:13 PM
淨係上床訓覺,唔屎屎尿尿好乖乖呢

佢不在床上唔屙大大細細都唔係好乖乖架。因為佢咬爛唔少野,唔貴唔咬,我部xbox遊戲機,hitachi潔面機 電線全報銷。
happyemily 2013-10-8 11:55:57 AM
好得意呀~ 兔兔就係咁挑皮~
raywong521 2013-10-8 02:23:53 PM
cslwkf 發表於 2013-10-7 11:25 PM
佢不在床上唔屙大大細細都唔係好乖乖架。因為佢咬爛唔少野,唔貴唔咬,我部xbox遊戲機,hitachi潔面機 電 ...

要小心兔兔咬電線,試過有兔兔表面咬完好似無事,之後唔食野,帶去睇醫生,發現個口腔裡面電爛左
cslwkf 2013-10-8 02:29:52 PM
raywong521 發表於 2013-10-8 02:23 PM
要小心兔兔咬電線,試過有兔兔表面咬完好似無事,之後唔食野,帶去睇醫生,發現個口腔裡面電爛左 ...

咁恐怖!!! 我真係無諗過會口腔裡面電爛左
貓仔兔 2013-10-8 04:26:16 PM 來自手機
我隻兔兔都好鍾意逃獄,咬斷好多條電視電線同天線,有次返到屋企連大制都跳埋……而且,佢都識開趟門,入衣櫃玩,所以,佢叫壞蛋兔
cslwkf 2013-10-8 07:28:44 PM 來自手機
貓仔兔 發表於 2013-10-8 04:26 PM
我隻兔兔都好鍾意逃獄,咬斷好多條電視電線同天線,有次返到屋企連大制都跳埋……而且,佢都識開趟門,入衣 ...

你個隻真係好可愛,壞蛋獎門兔。
貓仔兔 2013-10-9 10:14:01 AM 來自手機
cslwkf 發表於 2013-10-8 07:28 PM
你個隻真係好可愛,壞蛋獎門兔。

兔兔天性喜歡咬野,只可以收埋所有野,壞蛋兔真係好可愛,錫到佢燶呀!你嗰隻會定定喺床上面,勁cute
eugenefung 2013-10-12 10:03:07 PM
真係好得意呢~~~~妹妹幾大?
cslwkf 2013-10-14 06:19:24 PM 來自手機
eugenefung 發表於 2013-10-12 10:03 PM
真係好得意呢~~~~妹妹幾大?

妹妹而家9個月大了!你家小兔呢?
eugenefung 2013-10-20 02:13:29 PM
最可愛,得意係呢個年齡~~~
屋企人唔鐘意, 我無養唔到....
p3bexx 2017-3-12 10:51:32 PM
我家兔兔一上床就會尿尿 鬧佢就當我唱歌仔

快速發帖