轉轉球?

shaan 發表於 2009-02-08 21:46|只看該作者|倒序瀏覽|打印
係i love度見到個7吋半既轉轉球,
想買比鼠鼠玩,唔知有冇人買過呢?
會唔會危險?
我見佢都有d hole,鼠鼠隻手隻都會伸到出去
shaan 2009-4-20 07:29:13 PM
原帖由 小星星仔 於 2009-4-20 07:24 PM 發表
邊個蓋:026: 籠蓋比波撞開,個波個門成日撞,SO開左門?:026:

轉轉球個個蓋:044:
小星星仔 2009-4-20 07:33:56 PM
倉鼠必殺技-必殺倉鼠牙(唔好比鼠鼠學:026: )
100%開到任何蓋
攻擊人時,那人必受重傷
力量100(100最高)
命中70
必殺70
:026:   :026:  :026:  :026:  :026:
shaan 2009-4-20 07:39:25 PM
原帖由 小星星仔 於 2009-4-20 07:33 PM 發表
倉鼠必殺技-必殺倉鼠牙(唔好比鼠鼠學:026: )
100%開到任何蓋
攻擊人時,那人必受重傷
力量100(100最高)
命中70
必殺70
:026:   :026:  :026:  :026:  :026:

:026: 而家佢學識開籠個門..
用左曬衫夾夾住:010:
小星星仔 2009-4-20 07:45:29 PM
倉鼠必殺第二招-超級飛拳(點夾都無用)
會把全身力量傳比隻手,再用拳打整飛個夾
力量94(100最高)
命中80
必殺85
:026:
shaan 2009-4-20 07:48:26 PM
原帖由 小星星仔 於 2009-4-20 07:45 PM 發表
倉鼠必殺第二招-超級飛拳(點夾都無用)
會把全身力量傳比隻手,再用拳打整飛個夾
力量94(100最高)
命中80
必殺85
:026:

我見佢成日用手捉住個籠,口咬實,
用全身既力去開門

不過佢最鐘意都係用腳撐住,個樣好好笑:037:
小星星仔 2009-4-20 07:55:49 PM
我隻星仔好鬼細擔,好肥-.-小青相番,成日係到跑,琴黎琴去:026:
shaan 2009-4-20 08:19:11 PM
原帖由 小星星仔 於 2009-4-20 07:55 PM 發表
我隻星仔好鬼細擔,好肥-.-小青相番,成日係到跑,琴黎琴去:026:

我個隻係百厭仔黎:034:
好識扮野:036:
小星星仔 2009-4-20 08:34:24 PM
:027: 我隻勁D(你有無玩E個壇無心寵物)
shaan 2009-4-20 08:57:05 PM
原帖由 小星星仔 於 2009-4-20 08:34 PM 發表
:027: 我隻勁D(你有無玩E個壇無心寵物)

之前有玩...
跟住冇黎一陣..隻寵死左+忠誠-100..我唔知點開返..
小星星仔 2009-4-20 09:16:55 PM
買復活石-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.--.-.-.-.-.-.-..-.-.-.--
shaan 2009-4-20 10:36:03 PM
原帖由 小星星仔 於 2009-4-20 09:16 PM 發表
買復活石-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.--.-.-.-.-.-.-..-.-.-.--

唔知係邊度買:026: :026:
小星星仔 2009-4-21 05:12:51 PM

回復 # 的帖子

:026: :026: :026: :026: 道具店竇石果到
0772 2009-5-31 10:31:35 PM
冇野嫁.

不過唔好比佢地挽咁耐.
pig3110 2009-6-9 08:11:10 PM
我朋友隻鼠係個球到賴尿,仲一路賴一路跑
跑到成屋都係
哈哈
好好笑

搞到我唔係好敢買~
gigi1126 2009-6-12 06:20:26 PM
我都有一個.....幾平..$2x 佢好love to play

快速發帖