$55,係荃灣...
正!
:031:
Tommy123 2009-2-20 08:13:12 PM
原帖由 chingfung 於 2009-2-20 02:29 AM 發表
唉,我情況好差,佢地食都唔食下.....

如果真係肚餓都唔食既話 . . 無咩辦法架喇 ~

幫 佢 轉 反 糧 啦 =]
chingfung 2009-2-20 08:38:13 PM
今日食左小小...真係好少...
點解唔食既?
Tommy123 2009-2-20 08:52:52 PM
原帖由 chingfung 於 2009-2-20 08:38 PM 發表
今日食左小小...真係好少...
點解唔食既?

咁我又唔知喎 -  - "

淨係知 OXBOW  . 鐘意既就好鐘意  唔鐘意既就掂都唔掂 @o@
chingfung 2009-2-20 11:25:13 PM
咁我買左大大包的糧咪浪費哂?
唔制啊!!!!!!!!!
wesky 2009-2-20 11:30:06 PM
你買返包舊糧, 混埋俾佢地食
糧要慢慢轉啊
甜品糕 2009-2-21 10:55:38 AM
慢慢來啦^^
我之前轉糧都係, 頭幾日完全唔肯掂新糧, 不過之前都慢慢肯食.
我果隻鼠要2-3個禮拜適應期
Echo 2009-3-25 10:11:40 PM
鼠鼠之前食咩糧架?
我果時同bert轉oxbow就係首先揀哂ps糧入面既淨糧(彩色果d)出黎+oxbow比佢....初初佢完全唔食..因為冇哂瓜子...過1,2日佢就淨係食ps糧.....之後慢慢減少ps增加oxbow.....

快速發帖