你家鼠鼠有食面包虫嗎?
單選投票, 共有 61 人參與投票
42.62% (26)
57.38% (35)
您所在的用戶組沒有投票權限
梁芷茵 2009-6-4 06:34:04 PM
冇呀. 唔食虫. !!!!!!
0772 2009-6-8 07:44:58 PM
有.

係乾黎嫁.想試下比d生既柑柑食.

柑柑唔鐘意食.陰公.
小草妹 2009-8-17 08:16:29 AM
我餵生ge  我d刺食蟲
順便比埋糖糖食
dead 2009-9-27 10:38:55 PM
其實麥皮蟲...會唔會無嘜營養 又難消化 ?? :054:
ch08ko 2009-10-8 12:16:14 AM
回覆9樓

你又知脆卜卜:046:
小小 2009-10-18 12:18:24 AM
我果隻呀寶 同 的多 仔 都唔係好鐘意食咋!!

但係都都食d既~~
hamster881a 2009-11-7 05:55:02 PM
我想買d生個d呀?
大約幾錢呀?
asd26900200 2009-12-23 09:17:35 PM
有比
但佢地唔食
傻貓樂樂 2010-2-1 11:13:35 PM
未死個d覺得好恐怖所以都係唔比:063:
hochun999 2010-3-30 03:46:33 PM
我都好怕:050: 睇到想嘔:075:
suki_0412 2010-4-1 09:16:04 PM
沒給他們吃..
因為我很怕蟲呀..看也不想多看一眼~~~
牙健__ 2010-4-9 09:23:29 PM
我冇比佢地食....
好核突:075:
BiBi 2010-8-19 07:20:41 PM
my hamster don't like to eat!
dargon 2010-8-19 07:21:46 PM
我無!!!

苛苛 2011-1-12 12:34:19 PM
暫 時 未 侑;*
茵 為 苛 苛 刀 系 呢 幾 昍 先 知 鼠 鼠 食 得-3-..
芣 過 倛 實 侑 冇 話 鼠 鼠 幾 大 先 食 得-oo-?

快速發帖