由領養money返黎到而家都2個幾月,
一直都見有時會有d乳白色,細細粒既物體..比珍珠米細粒
因為我有時會比少少飯佢,初頭以為係佢食剩,
但而家肯定左粒野係佢"痾"出黎..

money係雄性熊仔鼠黎..
唔知會唔會係佢d分泌物...其實鼠鼠有冇分泌物我都唔知:043:

有冇人知係咩黎?你地既鼠鼠又有冇呢d白色物體出現@@?
石仔 2009-4-20 01:57:21 AM
ho....:057: 應該係,0個D野...
唔使驚,自然分泌:055:
shaan 2009-4-20 02:39:50 AM
原帖由 石仔 於 2009-4-20 01:57 AM 發表
ho....:057: 應該係,0個D野...
唔使驚,自然分泌:055:

今日發現個粒白色野個度有d透明既水:077:
TinG 2009-4-20 07:16:34 PM
哩d 係只有仔仔有既野.
唔用就分泌 ~~
shaan 2009-4-20 07:25:13 PM
原帖由 TinG 於 2009-4-20 07:16 PM 發表
哩d 係只有仔仔有既野.
唔用就分泌 ~~

精子or精液:017:咁大粒咖?:027:  
我用木筷子篤過,好似有彈性:062:
原來鼠鼠既精係咁大粒+固體既:026:
hamstertroy 2009-4-20 07:27:34 PM
我見招財仔d精液應該係透明, d毛沾染左d精液都睇唔到有咩色 :026:
shaan 2009-4-20 07:31:08 PM
原帖由 hamstertroy 於 2009-4-20 07:27 PM 發表
我見招財仔d精液應該係透明, d毛沾染左d精液都睇唔到有咩色 :026:

咁白色野=精子:017:
精子唔係係精液入面:017:
我bio常識有限:044:
hamstertroy 2009-4-20 07:32:18 PM
原帖由 shaan 於 2009-4-20 07:25 PM 發表

精子or精液:017:咁大粒咖?:027:  
我用木筷子篤過,好似有彈性:062:
原來鼠鼠既精係咁大粒+固體既:026:

精液係液體o架, 唔知你講果d係凝固左定係其他問題...
hamstertroy 2009-4-20 07:35:45 PM
原帖由 shaan 於 2009-4-20 07:31 PM 發表

咁白色野=精子:017:
精子唔係係精液入面:017:
我bio常識有限:044:

精子係係精液入面但你冇可能用肉眼睇到, 依d係common sense :027:
shaan 2009-4-20 07:40:37 PM
原帖由 hamstertroy 於 2009-4-20 07:32 PM 發表

精液係液體o架, 唔知你講果d係凝固左定係其他問題...

佢係有粒白色野+有透門既水..
咁d水係精液,咁粒白色野係咩:017:
shaan 2009-4-20 07:42:05 PM
原帖由 hamstertroy 於 2009-4-20 07:35 PM 發表

精子係係精液入面但你冇可能用肉眼睇到, 依d係common sense :027:

咁白色野係咩黎:044:
hamstertroy 2009-4-20 07:43:14 PM
原帖由 shaan 於 2009-4-20 07:40 PM 發表

佢係有粒白色野+有透門既水..
咁d水係精液,咁粒白色野係咩:017:

就係唔知係d精液凝固左定還是係其他問題...
shaan 2009-4-20 07:46:29 PM
原帖由 hamstertroy 於 2009-4-20 07:43 PM 發表

就係唔知係d精液凝固左定還是係其他問題...

定係傳說中既交配塞黎@@?
交配左就塞係母鼠度..
而家money冇得塞就..就咁排係度:017:

呢幾日差唔多1日1粒...
Tommy123 2009-4-20 07:56:30 PM
其實如果可以 PosT 相上黎會好 D , 清楚 D . .

不過 . . 精液唔係應該好快乾既咩 . . 點解重會有一粒粒 - - ?
shaan 2009-4-20 08:20:14 PM
原帖由 Tommy123 於 2009-4-20 07:56 PM 發表
其實如果可以 PosT 相上黎會好 D , 清楚 D . .

不過 . . 精液唔係應該好快乾既咩 . . 點解重會有一粒粒 - - ?

我下次影上黎丫=]
精液有乾到丫,但粒野仲係度..

快速發帖