就想要討論一下。
我見寵物店中的倉鼠墊材都不一樣,
所以想知道大家用哪個比較多。

可以的也想大家在這帖分享大家用的墊材牌子和心得
多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 55 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
a1n2d3y4999 2010-10-17 11:07:22 PM
其實佢食紙巾,正唔正常嫁-3-
甜品糕 2010-10-22 04:01:48 AM
紙巾^^
我試過牧草, 試過貓沙, 都係紙巾軟綿綿最好~~
mandysze88 2010-10-22 09:56:51 AM
廚房紙比木槺乾淨好多, 軟棉棉,我的鼠鼠都很喜歡.
而且我覺得我的鼠鼠對木槺有d皮膚敏感,
不過就要日日換同貴d囉.
小灰霸 2010-10-28 08:29:53 PM
無味的木糠(逃
奶茶媽 2012-2-29 01:40:50 AM 來自手機
我隻鼠一曰木槺都唔用得,眼同皮膚都會發炎,其實真係廚房紙最好,但吸水麻麻,我果時要曰曰換,真係撕死我,我係撕到木槺碎size 真係攞命,佢而家健康返就用紙砂,吸水幾好,但natural果隻好大塵,我隻鼠隻眼唔受得,用漂白左果隻最好
小賢者R 2012-9-17 02:04:15 PM
我用木糠溝紙粒~
fluffy 2012-10-19 05:11:05 PM
無味的木糠/ 紙巾
倉鼠仔仔 2013-7-10 09:52:16 PM
carefresh
YTW 2014-1-12 11:23:45 AM
carefresh
al26789341 2015-9-11 02:47:30 PM
我用kaytee薰衣草紙棉和豆腐塊

快速發帖