兩隻耳仔中間果忽無左毛......
之前同佢搽藥膏一排. 而家總算無r(響我響屋企既時間就係囉.其他時間.....唔知)
而家無up藥喇. 比佢d皮膚透透氣.
幾時先會生返......

poorguy22 2011-12-29 12:38:08 AM
兔仔用果d皮膚病果d藥高.
佢而家無r. 希望係換毛啦.
我無經歷過.
以為佢有事....而家佢好樣衰...成個地中海佬.
sanny0066 2011-12-29 12:48:51 AM
poorguy22 發表於 2011-12-29 12:38 AM
兔仔用果d皮膚病果d藥高.
佢而家無r. 希望係換毛啦.
我無經歷過.

千其唔好俾兔兔照到鏡
lukyee86111 2011-12-29 10:27:55 AM
sanny0066 發表於 2011-12-28 11:52 PM
可能遲D Dr.Ma會話佢係佬嫁啦

lukyee86111 2011-12-29 10:31:27 AM
sanny0066 發表於 2011-12-28 11:52 PM
可能遲D Dr.Ma會話佢係佬嫁啦

佢敢
花芝媽 2011-12-29 08:45:43 PM
用針梳我對梳毛冇咩研究

買把直梳梳啦 ...      針梳我估梳你隻兔係比較少毛掉出黎= =
花芝媽 2011-12-29 08:46:10 PM
sanny0066 發表於 2011-12-29 12:48 AM
千其唔好俾兔兔照到鏡

我個陣仲抱佢去影鏡
poorguy22 2012-1-1 02:24:35 AM
照到佢會點? 佢識貪靚咩?

快速發帖