最多10個選項,HK有18區,唔夠啊,所以簡單好多啦,BUT加埋海外的~~~~不過很希望大家回貼果陣講埋18區既邊度啦~~THX,其他都係啊~~~THX
如果覺得係私隱問題,可以唔答^V^~~~
我自己係新界的元朗區啊!!!
有冇在元朗或附近的兔兔友啊???哈哈

單選投票, 共有 215 人參與投票
13.02% (28)
26.51% (57)
52.09% (112)
2.79% (6)
0.47% (1)
5.12% (11)
0.00% (0)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
con 2008-4-15 01:59:44 AM
我在東涌:002:
elyse)) 2008-4-15 09:44:51 AM
我住沙田:055:
casey 2008-4-15 11:39:56 AM
:049: 我0係土瓜灣:049:
nievedith 2008-4-15 01:39:05 PM
我係九龍區深水步侯選人~~ :033:
阿度 2008-4-15 03:34:49 PM
身處葵涌:001:
波丸媽 2008-4-15 06:26:21 PM
我學校都係起葵涌~~~:064:
阿度 2008-4-15 10:14:48 PM
哈哈~~咁岩都有
不過我又係土爪灣附近返工:027:
mim0510 2008-4-15 10:35:55 PM
我地係悲情城市居民,住係新界區:051:
elyse)) 2008-4-15 10:51:40 PM
下~哈哈..點解悲情城市居民
新界都唔錯阿
mim0510 2008-4-15 10:54:00 PM
因為個個都話天水圍係一個悲情城市:044:
波丸媽 2008-4-15 11:29:07 PM
冇辦法啦~~~天水圍有時會發生d令唔開心既事.......
其實我覺得係一個歧視......
Colleen 2008-4-16 04:13:24 AM
:051:  我住得最遠~ 係法國

包包以前英文名叫baobao,而家諗諗下不如叫baguette (法包):057:
yukaibe 2008-4-16 11:41:51 PM
:001: 我住係屯門:002:
阿度 2008-4-16 11:45:23 PM
原帖由 Colleen 於 2008-4-16 04:13 發表
:051:  我住得最遠~ 係法國

包包以前英文名叫baobao,而家諗諗下不如叫baguette (法包):057:

真係冇人夠你遠了:051:

快速發帖