PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 今日係旺角買 GA [打印本頁]

作者: lingyan    時間: 2008-7-15 10:21:12 PM     標題: 今日係旺角買 GA

今日係花園街,買左呢對電話繩,我覺得好得意丫 ~"~

跟住等兔爸放工,坐巴士個陣有個廣告賣呢個飲品,
街頭試飲個D人話好有蘆薈味 (其實蘆薈好似係無味....),
咪去 7-11 買枝飲囉,買完之後,先發現,原來有一個兔兔抹MON繩WOR,好可愛丫 >3<

(枝野飲完後我飲唔到蘆筍味,甘荀味比較多)

附件: [就係呢個啦,係咪好可愛呢 >3<] P1030437.JPG (2008-7-15 10:21:12 PM, 84.22 KB) / 下載次數 61
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTAzOTJ8YmU4NTQ4MmJ8MTcxODA3ODUwNHwwfDA%3D

附件: [20蚊有找 XD] P1030439.JPG (2008-7-15 10:21:12 PM, 103.11 KB) / 下載次數 71
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTAzOTN8YWU4NDY1MWV8MTcxODA3ODUwNHwwfDA%3D
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-7-15 10:24:14 PM

哇!果汁先生隻兔兔丫>v<超可愛XD
條電話蠅你可以同兔爸一人一條:021: 好sweet!
作者: wesky    時間: 2008-7-15 10:28:21 PM

好得意啊~~果汁先生兔兔~~ 不如自己整返個兔兔鎖匙扣哩~~
不過唔知點整~~
下面果款兔兔, 我家姐係韓國都有買~
有粉紅, 白, 藍, 三色~~ 個款唔同~~
作者: lingyan    時間: 2008-7-15 10:35:59 PM

白兔個隻,我一眼就覺得似 MIFFY 就諗都無諗就買左。
作者: 大富翁    時間: 2008-7-15 10:37:44 PM

我個次都有買呀..
但我係飲蘋果汁加蘆薈
有d蘆薈粒粒的...我覺得唔錯^^
我都有呢個...太q啦
作者: TINA    時間: 2008-7-15 10:42:09 PM

我好仲意紫色呀,,,,,
兔兔穿紫色衫,,,,好good呀:063:
作者: casey    時間: 2008-7-15 11:21:49 PM

等我都買來試下先:055:
作者: lingyan    時間: 2008-7-15 11:59:57 PM

今日行過寵物便便,見到有一對女仔,
有一個女仔望住D兔兔話 "好可愛,好想養"
跟住另一個女仔就話 "養狗LA,兔仔又無咩好玩,又唔多郁,又唔玩得",
聽完之後,我真係想講,兔仔不知幾好玩:062:
作者: williamaaaa    時間: 2008-7-16 01:17:24 AM

枝野幾$?
作者: williamaaaa    時間: 2008-7-16 01:20:20 AM

原帖由 lingyan 於 2008-7-15 11:59 PM 發表
今日行過寵物便便,見到有一對女仔,
有一個女仔望住D兔兔話 "好可愛,好想養"
跟住另一個女仔就話 "養狗LA,兔仔又無咩好玩,又唔多郁,又唔玩得",
聽完之後,我真係想講,兔仔不知幾好玩:062:

哈哈,
同狗相比
兔仔真係唔玩得,
狗仔叫佢企就企,坐就坐,
兔仔真係採你都傻,
:043:
作者: chrisyan    時間: 2008-7-16 01:27:06 AM

Tina原來同我一樣鍾意紫色:039:
樽野我見都未見過~~:024:
作者: nievedith    時間: 2008-7-16 02:09:21 AM

HE` 同事比左我, 我都用緊呢~:057:
作者: jennytyy    時間: 2008-7-16 09:54:28 AM

果汁先生個隻兔真係好cute架,睇親個個廣告都幾開心
作者: vice0926    時間: 2008-7-16 10:33:11 AM

哈哈!我認得佢!!mr.juicy隻小白兔~
我睇親個廣告都大叫~
真係好得意呀~~~~~~>w<
作者: 波丸媽    時間: 2008-7-16 10:41:16 AM

我果次同朋友搭巴士, 見到佢既廣告我都勁興奮呀
我d fd話我愛兔愛到變態tim
作者: lingyan    時間: 2008-7-16 11:30:27 AM

本身我完全留意唔到,
到我俾完錢出左門口,就見到個樽口勾住d野,
睇落去先知原來係兔兔,之後大叫哇左一聲 XD :040:
作者: nievedith    時間: 2008-7-16 11:33:52 AM

乜有廣告咩  ? 無見過既? 仲有無得做呀 ?
作者: luckygirl1025    時間: 2008-7-16 09:18:53 PM

我想問支野係邊有得買架?我搵過好多間7-11都冇GE..有GE個間就冇個電話線...好想要呀...
作者: lingyan    時間: 2008-7-16 09:26:10 PM

我尋晚係7-11買ga。
作者: luckygirl1025    時間: 2008-7-17 12:06:08 AM

邊間7-11d??????????
作者: 百厭星_BB    時間: 2008-7-18 07:27:08 PM

:009: 等我都留意下仲有冇得買先
我都好想有個牙...可愛既呢
作者: 亞由    時間: 2008-7-21 01:53:05 AM

我都去左7仔搵~
搵左好耐都搵唔到~~~:024:
作者: 冽!    時間: 2008-7-21 02:07:04 AM

我去樓下welcomx睇到好多
但因為我唔飲果汁先生,所以唔買 x)
作者: dejikofanny    時間: 2008-7-24 01:47:28 AM

同我阿囡好似樣:009:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2