PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 啡啡走了...>< [打印本頁]

作者: MusiczX    時間: 2008-10-7 08:16:03 AM     標題: 啡啡走了...><

啡啡走了...><
臨訓前佢仲好生猛....
到我訓醒佢就唔係度了....:050:
作者: 花無缺    時間: 2008-10-7 09:08:32 AM

嗯...之前見佢情況都己經好危殆, 如果會再養兔,
建議做多d 資料搜集先...
作者: elyse))    時間: 2008-10-7 09:10:43 AM

好可憐阿..
啡啡始終是支持不了
不是年紀小小牠很勇敢吧
在你臨訓前佢仲好生猛,不要你們擔心
,病了還希望在死前在主人留下好回憶。
主人都唔好傷心啦~
作者: chole))    時間: 2008-10-7 09:40:46 AM

唔好傷心啦,
佢都好叻.........
作者: kkyan01    時間: 2008-10-7 10:14:25 AM

啡啡甘細個, 但佢好勇敢,
唔想主人唔開心, 所以係你臨訓之前甘生猛,
所以你要堅強, 唔好辜負啡啡的心意,

啡啡依家係彩虹橋好開心, 有好兔兔同佢玩
唔好太傷心, 啡啡都唔想你甘樣嫁
作者: wesky    時間: 2008-10-7 10:48:29 AM

你同佢都已經儘左力,  不要太傷心
如果身邊有朋友想養兔, 叫佢地千萬唔好係旺角黑店買
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-7 11:01:00 AM

其實啡啡已經好叻! 睇完醫生又有食藥藥..
只能怪個病菌太衰T_T
唔好咁傷心喇!!啡啡知道你盡左力嫁喇!
作者: hh0    時間: 2008-10-7 11:23:21 AM

啡啡唔想你臨訓前牽掛住巨呀
巨自己都撐得好辛苦
你唔好甘傷心, 大家都盡晒力
作者: pinwheelfish    時間: 2008-10-7 12:34:44 PM

唔好太難過啦~~ 你同啡啡一齊努力過, 佢會好開心有你呢個主人, 佢而家唔駛你擔心, 亦唔再痛苦ga la~~ 如果心情好d, 又想養兔兔的話, 可以領養呀, 將你對兔兔嘅愛廷續落去...多d嚟mini-house睇吓其他人d post, 睇吓其他人兔兔d相, 心情會快d好返ga~~加油, 堅強d呀~
作者: 明月    時間: 2008-10-7 12:38:11 PM

不要難過,不要傷心,話唔定啡啡在彩虹橋度同豆腐玩緊
作者: SHARON    時間: 2008-10-7 12:41:27 PM

唔好唔開心啦~
啡啡都想你開心架!
作者: 光之天使))    時間: 2008-10-7 12:55:15 PM

你都已經盡左你既本份,帶左啡啡去睇醫生,
啡啡可能真係好病,去左彩虹橋都係一件好事~
佢會舒服d~~
作者: 波丸媽    時間: 2008-10-7 12:59:03 PM

你都盡左力了
請你節哀順變
啡啡起彩虹橋有好多朋友仔陪,會玩得好開心
唔會再受病魔折磨
作者: Panda))    時間: 2008-10-7 01:36:31 PM

+油ar~~將來可能仲有兔兔等住你照顧佢地嫁~~
用你對啡啡既愛去愛佢地~~!! ^^
啡啡依家可能同其他兔兔玩得好開心~~~
你都要振作ar~~開心返啦~~~~~^^
呢度個個都會支持你嫁..!!:061:
作者: alliekapo    時間: 2008-10-7 03:49:11 PM

我明白要接受這個事實是很困難,可是啡啡都吾想見到你unhappy個樣,你要怏D開心返,因為你同佢永遠都會係一齊:061: :061:
作者: shade    時間: 2008-10-7 04:52:10 PM

我聽到你呢個消息我都好擔心自己隻兔兔點算>_<
我都唔希望佢咁快走>_<
作者: pollylam    時間: 2008-10-7 07:19:04 PM

睇完你個post好想喊...啡啡好可愛...我隻lemon tea同佢好似樣...連病徵都有9成似>_<
我地上星期六帶左佢睇醫生..又係上呼吸道感染...d藥同啡啡果d一樣...仲要又係o係旺角無良舖頭買返黎..
哎呀...我好驚呀>_<lemon tea個樣勁可愛嫁...佢一定要撐住呀>_<
作者: hh0    時間: 2008-10-7 10:21:38 PM

甘你真係要留意多D lemon tea, 隻菌好勁
祝你好運......
作者: MusiczX    時間: 2008-10-8 04:56:26 AM

今日都成日係度諗...我係唔係照顧不力....
我好唔捨得啡啡丫..
啡啡係兔媽揀佢返黎...啡啡好鍾意嗲我地...
我真係好唔捨得佢....
我真係好希望佢係天國度有兔兔陪佢玩....:020:
作者: alaneva    時間: 2008-10-8 08:05:46 AM

啡啡媽唔好太過自責,自問盡咗力就可以...知道啡啡好乖..........啡啡Rest in peace:050:
作者: BB囡    時間: 2008-10-8 10:30:30 AM

啡媽,啡爸:
你地唔好再唔開心啦
其實你地3個已經好盡力嫁啦
雖然我睇完個心都唔舒服
但比啡啡見到佢都會擔心你地嫁
作者: elvisli    時間: 2008-10-8 07:45:32 PM

唔緊要架.啡啡有你地既愛一定會覺得好滿足
作者: pollylam    時間: 2008-10-8 08:32:11 PM

hho,
知道,我地會好好睇實lemon tea架la...

MusiczX,
你地唔好難過la...我相信啡啡係笑住咁走..快樂既時間雖然好短..
但佢知道有兩個人咁鍚自己..佢會覺得自己好幸福..

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2