PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 十蚊店戰利品 [打印本頁]

作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-17 07:49:31 PM     標題: 十蚊店戰利品

今日去左行十蚊店!!
呵呵...好多野想買呀-3-不過俾男友制止左XD
結果買得幾樣咋~:050:

[attach]3615[/attach]

戰利品一列XD同大家解究下先-3-
黃色既係草兜黎XD 另外o個兩樣係我整床床既材料~~
件圍巾仔好可愛呀~~仲有支毛毛棒...今晚先試玩!
個木既玩具可以唔理佢-3-俾鼠鼠玩的XD

首先係芝麻試帶圍巾仔~:051:

[attach]3616[/attach]

[attach]3617[/attach]

我唔敢整得太緊XDDD驚佢透唔到氣-3-
不過太鬆又會轉左落前面~~

跟住就係草兜喇!!
平時o個d草兜太細..兩隻野一齊食就爭崩頭!
仲有放得太少...食一陣就食哂~~

[attach]3618[/attach]

而家大大個~~兩隻一齊食!完全無問題呀:032:
d草草又唔會咁易俾佢地食到周圍都係~~好開心!XD
薯薯食到好興奮...成個跳左入去食!:026: :026:

[attach]3619[/attach]

芝麻個眼神好搞笑xD  鬼叫佢入左人地個籠!!個草兜就係薯薯一個獨霸喇!!:031:

附件: _MG_5690.jpg (2008-10-17 07:49:31 PM, 35.53 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTIxNzN8NmEzMDZkMWN8MTcxNjI0MjcxNXwwfDA%3D

附件: _MG_5725.jpg (2008-10-17 07:49:31 PM, 24.1 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTIxNzR8YTc2NTM0MmJ8MTcxNjI0MjcxNXwwfDA%3D

附件: _MG_5726.jpg (2008-10-17 07:49:31 PM, 30.29 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTIxNzV8MjA1NTczMzZ8MTcxNjI0MjcxNXwwfDA%3D

附件: _MG_5729.jpg (2008-10-17 07:49:31 PM, 40.57 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTIxNzZ8MDczYWRhODZ8MTcxNjI0MjcxNXwwfDA%3D

附件: _MG_5735.jpg (2008-10-17 07:49:31 PM, 35.73 KB) / 下載次數 0
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTIxNzd8ZTlmNmQ3NDN8MTcxNjI0MjcxNXwwfDA%3D
作者: vice0926    時間: 2008-10-17 08:17:42 PM

咁搞笑ge條圍巾仔~
本身係用黎做咩ga??比小動物用ga??
作者: HazukiYada    時間: 2008-10-17 08:33:13 PM

哈哈~ 佢地又有新野用新野玩.. 實好開心姐~
作者: Panda))    時間: 2008-10-17 08:41:50 PM

小塋~佢地有你呢個兔媽真係幸福呀~!! :038:
作者: pinwheelfish    時間: 2008-10-17 09:23:15 PM

哈哈, 食得好開心咁WOO~~ SIU YING, 你本來仲想買咩GA?? 又想整D咩呢? 芝麻俾圍巾圍住個樣好無奈, HAHA~
作者: cloudcloudgrace    時間: 2008-10-17 09:33:36 PM

芝麻好型呀~~~:057:
作者: shura    時間: 2008-10-17 10:26:17 PM

邊間10蚊SHOP??
作者: love_penny    時間: 2008-10-17 10:28:19 PM

10蚊店姐係咩??????
作者: kkyan01    時間: 2008-10-17 10:30:29 PM

係咪旺角個間啊 ?
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-17 11:10:11 PM

原帖由 vice0926 於 2008-10-17 08:17 PM 發表
咁搞笑ge條圍巾仔~
本身係用黎做咩ga??比小動物用ga??

係呀..專係for小動物嫁!
原本應該係俾狗狗既!

原帖由 HazukiYada 於 2008-10-17 08:33 PM 發表
哈哈~ 佢地又有新野用新野玩.. 實好開心姐~

ha...唔知佢地呀!XDD
希望佢地鐘意啦-3-

原帖由 Panda 於 2008-10-17 08:41 PM 發表
小塋~佢地有你呢個兔媽真係幸福呀~!! :038:

希望佢地知道自己好幸福啦~~haha!

原帖由 pinwheelfish 於 2008-10-17 09:23 PM 發表
哈哈, 食得好開心咁WOO~~ SIU YING, 你本來仲想買咩GA?? 又想整D咩呢? 芝麻俾圍巾圍住個樣好無奈, HAHA~

本來仲有好多野玩嫁..仲有d衫仔..haha..仲有地墊@@
基本上佢地玩得既我都想買-3-

原帖由 shura 於 2008-10-17 10:26 PM 發表
邊間10蚊SHOP??

panda hotel o個間!^^

原帖由 love_penny 於 2008-10-17 10:28 PM 發表
10蚊店姐係咩??????

吉吉島既10蚊店喔~

原帖由 kkyan01 於 2008-10-17 10:30 PM 發表
係咪旺角個間啊 ?

荃灣panda o個間^^!
作者: lunguide    時間: 2008-10-18 12:15:53 AM

我好想知佢地對果支毛毛棒ge反應。
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-18 12:36:36 AM

原帖由 lunguide 於 2008-10-18 12:15 AM 發表
我好想知佢地對果支毛毛棒ge反應。

薯薯係無反應既...
芝麻勁驚-_-食緊草都飛走!haha~
作者: kkyan01    時間: 2008-10-18 12:42:13 AM

芭啡會追住隻毛毛棒:012:
作者: cordero    時間: 2008-10-18 08:45:36 AM

個圍巾仔係咪FOR寵物GA?
作者: ‵小瑩 :]))    時間: 2008-10-18 11:55:03 AM

原帖由 cordero 於 2008-10-18 08:45 AM 發表
個圍巾仔係咪FOR寵物GA?

係呀!!for寵物嫁^^
不過對兔兔黎講有d鬆XD
作者: 芝士媽    時間: 2008-10-18 01:29:17 PM

薯薯入左個兜到食, so cute~
我家芝麻中意咬毛毛棒 :043:  所以唔俾得佢玩.
作者: 小米    時間: 2008-10-20 12:23:02 PM

oh~每隻兔都對毛毛棒有唔同既反應噃^^" 蕃薯跳咗入個草籃食草後, 有冇邊食邊柯呀?

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2