PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 你地兔兔鐘唔鐘意食草粉架?? [打印本頁]

作者: glendy    時間: 2008-12-12 11:13:46 AM     標題: 你地兔兔鐘唔鐘意食草粉架??

我家的兔兔一聞到草粉就即刻走架啦....

請問你地兔兔鐘唔鐘意食草粉架??
作者: lingyan    時間: 2008-12-12 11:44:32 AM

妹妹唔肯食,布甸同MIFFY仔都肯食,但不太鐘意~
作者: BB囡    時間: 2008-12-12 12:04:37 PM

bb囡都好唔鐘意食草粉嫁...
其實我自己都覺得d味好難嗅咁
:046:
作者: cordero    時間: 2008-12-12 12:07:28 PM

唔係有隻蘋果香蕉味ga 咩??
作者: glendy    時間: 2008-12-12 12:19:44 PM

其實我都覺得好難聞架...所以先問其他兔兔係咪都唔鐘意食
作者: SheR_bb    時間: 2008-12-12 12:39:55 PM

鬆餅初初唔食, 但上次絕育俾佢食佢又食得好開心wor
作者: lingyan    時間: 2008-12-12 12:45:19 PM

我個包係蘋果香蕉味,但係兔兔們都唔鐘意~
俾佢食仲慘過要抱佢 =.=
作者: love_penny    時間: 2008-12-12 05:01:18 PM

PENNY 勁愛食喎
http://s242.photobucket.com/albu ... urrent=MOV02582.flv
作者: 大富翁    時間: 2008-12-12 05:09:55 PM

caca 勁中意食呀.!!!!!
一文到..就一定會嵒跑過黎食..
原味同蘋果香蕉都試過....都係好中意食
作者: 光之天使))    時間: 2008-12-12 07:16:53 PM

total未食過呀...
我連草粉都未見過~
上次desex買左包返黎看門口...結果用唔著~
好似就快過期添
作者: hh0    時間: 2008-12-12 11:31:55 PM

我0甘多隻都未食過草粉, 唔知會唔會食
希望繼續唔使食啦
作者: elyse))    時間: 2008-12-12 11:48:42 PM

我初初都好驚佢地唔食家...(因為聽兔協d女仔講唔係隻隻都粒食草粉)
點知一開,佢地2個就立即食哂佢...。:033:
開心死我。2

不過唔知關唔關apd事呢...
因為我諗住apd比較香,所以買。
仲有的是香蕉味...
(但我一點也嗅不出香蕉味....)
作者: wesky    時間: 2008-12-13 12:22:00 AM

小丸絕育買左包,  佢死都唔肯食 - -
仲要好難對得準佢個口,  次次都餵左落佢下巴啦 #^51^#
作者: nievedith    時間: 2008-12-13 12:24:12 AM

波子絶育時才食, 不過係好勉為其難咁食LAW #^68^#
作者: logon    時間: 2008-12-13 08:46:44 PM

其實好碎好碎既草碎等唔等於草粉架#^66^#

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2