PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 今日上完兔協 [打印本頁]

作者: momo兔    時間: 2009-1-16 09:22:42 PM     標題: 今日上完兔協

今日同momo上兔協剪指甲,見到有人伸請領養兔兔,真係好啦^^.不過兔協話momo最多得2個半月:046: 我養左佢個半月..原來我買佢返黎時得1個月,兔協話其實比較難養...:056: 佢今時今日除左瘦少少,其他尚且ok,我真係要更加珍惜,比更加多心機照顧佢啦:038:
作者: momo兔    時間: 2009-1-16 09:28:31 PM

仲有...立秋去左寄養家庭啦...
作者: akaicathy    時間: 2009-1-16 09:36:56 PM

原帖由 momo兔 於 16-1-2009 09:28 PM 發表
仲有...立秋去左寄養家庭啦...

原來立秋去左寄養家庭..
我以為立秋被領養tim..
不過點都好.. 立秋有主人錫錫la#^52^#
作者: `Shusonbaby||'    時間: 2009-1-16 09:46:34 PM

立秋好出名^^#^39^#
作者: hh0    時間: 2009-1-16 11:20:04 PM

原來momo未戒奶就被人賣, 真係要好好照顧巨
俾多D a草同a糧啦, 如果無軟便既話
作者: karen195    時間: 2009-1-17 12:33:35 AM

但兔協網站係將立秋的相同名都放了在已經被領養的那裡.....
作者: Vinkivan    時間: 2009-1-17 05:28:18 AM

momo雖然咁細個就俾你帶咗返嚟, 不過加多啲心機照顧, momo一樣會健健康康成長嘅~~~
作者: hamster1013    時間: 2009-1-17 09:31:46 AM

俾心機呀~
我相信momo遲d會喺你o既悉心照顧下變得更健康!!
作者: wesky    時間: 2009-1-17 08:10:50 PM

旺角好多兔都係細細隻,  應該未夠兩個月啦
作者: momo兔    時間: 2009-1-18 09:36:50 PM

原帖由 Mika_T 於 2009-1-17 08:02 PM 發表
唔係寄養呀, 已經比人領養左la~~

唔知呀...係兔協員工話我知:036:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2