PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: Q-PXT 平貓砂 [打印本頁]

作者: [小懶]    時間: 2009-2-21 12:49:59 AM     標題: Q-PXT 平貓砂

今日晌樂富吉吉島裡面間Q-PXT見到D好平既貓砂,而且望落幾靚,無乜粉!!忍唔住買左返屋企試...
不過用緊果包未用晒,所以仲未知好唔好用=.=
$30/包,買一送一,每包4L, 即係$30就有8L喇:060:

附件: DSC02851.JPG (2009-2-21 12:49:59 AM, 243.05 KB) / 下載次數 18
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTQyNTV8N2IyNjFhMGJ8MTcxNzMwOTg1OHwwfDA%3D
作者: wesky    時間: 2009-2-21 01:05:03 AM

我平時木粒都係 q pxt 買架, 買紙袋果隻, 一次兩袋 =0=
用過話我知好唔好用啊
屋企果袋仲有一半就用完
作者: hh0    時間: 2009-2-21 01:19:24 AM

我都就快要買
記住試左好唔好話我地知
作者: [小懶]    時間: 2009-2-21 01:45:03 AM

好~ 聽日就試左佢先~
作者: 碧玉蘭    時間: 2009-3-31 08:11:50 PM

唔知而家仲有無呢個價賣呢???
作者: lovebunny    時間: 2009-4-10 11:19:36 AM

請問買左既兔友覺得呢隻貓砂好用嗎???
作者: [小懶]    時間: 2009-4-10 12:53:50 PM

我覺得幾好用~ 吸左尿後無其他牌子咁臭~
作者: Goody09    時間: 2009-4-10 05:06:36 PM

我買左黎用左一個月呀..好好用...我依家買左隻Carefresh..( 纖維紙屑 ),,兔兔反而唔識去廁所添...依家要$60/3包

作者: kittyyen    時間: 2009-4-13 02:02:12 AM

呢隻墊籠底可以麻?:044:
作者: [小懶]    時間: 2009-4-13 02:06:51 AM

原帖由 Goody09 於 2009-4-10 05:06 PM 發表
我買左黎用左一個月呀..好好用...我依家買左隻Carefresh..( 纖維紙屑 ),,兔兔反而唔識去廁所添...依家要$60/3包

=口=咁睇黎除左糧草唔轉得之外,連木粒都唔可以話轉就轉wo><
作者: Miyako))    時間: 2009-5-20 10:45:17 PM

我都有買呀:073: 不過點解我係買2送一既=0=不過我覺得ok既,因為我個隻唔識用次所,so要整哂成個龍,佢濕左水就變沙,清潔個時用水一沖就甩又唔會吸唔哂d尿
作者: chocolate301    時間: 2009-5-20 11:08:16 PM

其實我想問問木粒濕o左變沙會唔會對兔地唔好架??:020:
作者: hauhau1234    時間: 2009-5-27 10:20:58 PM

我覺得都幾好用,好易清理

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2