PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 兔兔唔郁, 理都唔理我....好擔心=( [打印本頁]

作者: joyc_tingting    時間: 2009-5-1 01:39:47 AM     標題: 兔兔唔郁, 理都唔理我....好擔心=(

兔兔岩岩返黎3日, 一切正常但飲好少水
所以今日買左個新水樽返黎, 一比佢就飲左好多水
之後佢好似好開心咁, 飲下水又食下草, 仲跑黎跑去

但玩玩下冇啦啦趴左係度唔郁....
任梳任摸, 連比野佢食都唔多so我........
點算好=(
係咪食得太飽??定玩得太攰??
定係出事既先兆a......好擔心好擔心....
anyone can help??
作者: 喵女))    時間: 2009-5-1 02:04:43 AM

係咪熱#^54^# #^60^#
作者: Cwk    時間: 2009-5-1 02:10:55 AM

俾d木瓜丸/ a草/ 糧 之類引下佢,都無反應要小心d,可能係佢唔舒服所以唔食野

引到佢有反應,可能係累休息下,可以再觀察下,唔需要太擔心  
作者: joyc_tingting    時間: 2009-5-1 02:29:00 AM

謝謝
加左冰種比佢涼下
我已經試左用草...
連我最唔想比既日本糧都試埋,佢都係唔so我a:050:

木瓜丸佢咁細(應該3個月都冇)可以食ma??......我有一樽係度,不過未比過佢食a
作者: joyc_tingting    時間: 2009-5-1 02:53:13 AM

木瓜丸都試埋.....都係唔冇反應,可以點??=(

同埋我見佢呼吸好似好急促咁,係咪仲係熱?

真係好擔心, 好驚佢有事, 夜麻麻究竟可以點做?
作者: 喵女))    時間: 2009-5-1 02:58:18 AM

我覺得佢熱。。。開小小風俾佢啦∼睇下好唔好D。。再唔係打開雪櫃俾佢快D涼下先
作者: joyc_tingting    時間: 2009-5-1 08:29:57 AM

喵女同Cwk
兔兔今朝5點幾正常返了,行得食得
我都放心哂

唔該哂你地a:038:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2