PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 最近買左 oxbow草 既兔友 [打印本頁]

作者: wesky    時間: 2009-6-8 11:26:25 PM     標題: 最近買左 oxbow草 既兔友

最近買左 oxbow草 既兔友
覺唔覺箱草多左好多粗枝???
作者: hh0    時間: 2009-6-8 11:30:38 PM

算唔算係好事黎
作者: wesky    時間: 2009-6-8 11:36:16 PM

如果兔兔肯食就係既, 但我兩隻女食剩d 粗枝唔肯食呢 = =
作者: cordero    時間: 2009-6-8 11:36:42 PM

應該唔係好事LOR...
我買袋裝又唔覺WOR
作者: [小懶]    時間: 2009-6-8 11:53:48 PM

咁d 草即係靚唔靚? 仲有無好多碎同枯草??
作者: wesky    時間: 2009-6-8 11:56:12 PM

仲係食緊面果層, 多唔多草碎就未知, 枯草無乜
枝就好多,  好吉手
作者: angelshing    時間: 2009-6-9 12:16:30 AM

我兩隻兔兔都係食緊面果層, so far okay wow. 草草十分青綠, 比上一水冇咁碎
作者: 光之天使))    時間: 2009-6-9 12:30:55 AM

覺呀~
兔婆都話好多枝~不過total都算肯食既
作者: ki*∼    時間: 2009-6-9 12:36:38 AM

覺呀..幾次都吉到隻手
佢地又唔多鍾意食枝
作者: [小懶]    時間: 2009-6-9 12:38:15 AM

原帖由 wesky 於 2009-6-8 11:56 PM 發表
仲係食緊面果層, 多唔多草碎就未知, 枯草無乜
枝就好多,  好吉手
原帖由 angelshing 於 2009-6-9 12:16 AM 發表
我兩隻兔兔都係食緊面果層, so far okay wow. 草草十分青綠, 比上一水冇咁碎

ICIC~ 咁我要快d訂返箱先得喇~
作者: lingyan    時間: 2009-6-9 01:10:34 AM

枝係比較多,但係枯草比前兩箱少好多~

整體黎講都滿意,個D枝可能係比較脆,兔兔都肯食。
作者: Miyako))    時間: 2009-6-9 02:48:43 AM

新訂個箱到左
但仲未開黎睇xD
作者: 湯丸    時間: 2009-6-10 11:17:34 AM

Canada version Oxbow hay, picked up today. Last time 三隻兔兔 ate 9 pounds hay in one month, this time they ate 9 pounds in 3 weeks. I had to order this box 25 pounds ^^

Looks okay la, not too many branches, what do you think??

Sorry, cannot attach file tim -_-

作者: Ivan    時間: 2009-6-11 01:05:19 PM

小小最喜歡食硬枝,食時條草好似時鐘指針咁轉吓轉吓...好得意呀!!
我5月尾由"R"買,好多枯草...:050:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2