PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: OREO 好百厭 [打印本頁]

作者: MOURINHO    時間: 2009-7-14 11:58:30 AM     標題: OREO 好百厭

糯米滋冇計先係圍蘭ALL 大小便...以前OREO 未試過係圍蘭ALL 小便..一定係廁所....:002: :002:
現在糯米滋圍蘭ALL 大小便後....OREO 依排日日有幾次ALL 到圍蘭周圍都係....:077: :077:

唉...心都傷:042: :042: :042:
作者: 喵女))    時間: 2009-7-14 12:00:08 PM

係咪見到糯米滋咁做~佢又以為岩咖呢?
作者: MOURINHO    時間: 2009-7-14 12:05:17 PM

原帖由 喵女 於 2009-7-14 12:00 PM 發表
係咪見到糯米滋咁做~佢又以為岩咖呢?

可能係:056: ...定係糯米滋教壞佢呢:042:
作者: 兔仔怡v3v    時間: 2009-7-14 12:06:03 PM

認同小喵既講法...
oreo: 點解糯米糍可以咁做我唔可以.v.
作者: MOURINHO    時間: 2009-7-14 12:13:53 PM

原帖由 兔仔怡v3v 於 2009-7-14 12:06 PM 發表
認同小喵既講法...
oreo: 點解糯米糍可以咁做我唔可以.v.

唉.....心傷了:042: :042: :042:
作者: wm20472    時間: 2009-7-14 12:27:25 PM

可能霸地盤:051:
作者: Peiian))    時間: 2009-7-14 01:25:42 PM

最近我屋企隻矇豬都係咁
但只限於佢在籠內, 小便仲用草"姐住" 但又不停咁用手去掘,
攪到成日都污租, 咁我諗返起我大仔哥時都係咁
又噴尿, 又亂咁小便, 10成9我覺得係發情期!!
作者: jimlam    時間: 2009-7-14 04:15:45 PM

應該係霸地盤:001:
作者: BB囡    時間: 2009-7-14 04:28:41 PM

冇計啦...我諗多數都係因為見糯米糍可以
佢唔知咁係錯...係咪一樣咁做囉
如果你鬧佢唔鬧糯米糍
我驚佢會嬲嬲添
作者: ka@+    時間: 2009-7-14 04:53:21 PM

糯米糍教壞oreo xD
作者: small_tra    時間: 2009-7-14 07:06:10 PM

人地冇左隻腳仔先周圍痾~!人地都唔想架嘛~!

佢又咁衰~佢真係想做死我地e d兔奴咩~!

兔爸已經一日用手洗成4條毛巾啦~!仲想辛苦死兔爸咩~!?

真係衰仔~!:011:
作者: seefun    時間: 2009-7-15 11:05:17 AM

圍欄內有尿味會令兔兔繼續在有味的地方尿尿的.
清除地下或墊上的尿味都要先用醋中和兔尿再用清潔劑洗先會冇味架.

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2