PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 買左兩本兔兔書 [打印本頁]

作者: chiyiyiyi    時間: 2009-8-11 02:50:01 AM     標題: 買左兩本兔兔書

今日買左兩本兔兔書
兔協既<兔友良朋>,及<家有寶貝兔>
雖然我唔係一個超級愛兔同了解兔既人
不過睇左少少<兔友良朋>之後,而家望住我家兩隻大細妹妹起左d唔同既感覺#^57^#
繼續睇埋剩低個d先#^39^#

p.s.大細妹妹呢排好嘈呀,日日都想拆屋咁, 冇佢地收#^34^#
作者: alaneva    時間: 2009-8-11 10:32:27 AM

兔友良朋頭2個case都會睇喊人!!
作者: Cody))    時間: 2009-8-11 10:58:59 AM

<兔友良朋>係一本令人睇都眼濕濕既書, 真係好感人架,:063:   我都要好好向依本書既各位主人學習, 繼續努力....:020:
作者: Goody09    時間: 2009-8-11 05:45:57 PM

請問係邊度買呀??#^74^#
作者: chiyiyiyi    時間: 2009-8-11 10:52:27 PM

我係三聯買架
兔協都有得買啩
作者: 光之天使))    時間: 2009-8-11 11:30:16 PM

兔友良朋係兔協度有得買~~依家買好似$58~
家有寶貝兔就好多書局都有~~大眾/商務/三聯都有~

rosy (寶貝兔)作者都有寫左編野係兔友良朋~~見到可愛既polo呀~
兩本書好似好應該放埋一齊咁^^~haha
作者: kwaikwai    時間: 2009-8-11 11:48:09 PM

兔友良朋真係好正....值得支持!!!! :053:
作者: lunguide    時間: 2009-8-12 12:19:52 AM

我睇第一篇時喊到七彩,兔協有得賣,而我早兩日去betty到都見到有得賣啊!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2