PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 兔兔個頭 chok 下 chok下 [打印本頁]

作者: ronniecheung    時間: 2009-9-24 08:14:11 PM     標題: 兔兔個頭 chok 下 chok下

岩岩放工返屋企, 同佢按摩咗一陣, 佢坐咗喺地, 個頭好似人打司 egg 咁連續 chok 咗十幾下, 俾咗一粒糧佢食, 好似就停咗落黎, 一切如常, 岩岩仲跳埋兔子舞 tim,

其實係咪正常的? 我怕佢係抽筋...
作者: elvisli    時間: 2009-9-24 08:41:28 PM

check下好bor~

mocha側頭前又係個頭無啦啦chok
作者: ronniecheung    時間: 2009-9-24 08:46:38 PM

斐斐個頭向上微微 chok, mocha 係咁都係咁? 仲有冇其他徵狀?
作者: elvisli    時間: 2009-9-24 09:02:19 PM

chok你覺得算唔算係頭會震震地
作者: ronniecheung    時間: 2009-9-24 09:45:41 PM

唔覺呀, 似打司 egg 咁...
作者: Cwk    時間: 2009-9-25 12:19:19 AM

兔仔有時係好似打c egg咁...
聽聞兔仔其實唔會打c egg, 但個動作就好似, chok個幅度好細
<---依位小魔怪久唔久都會
chok可能30秒就無事
作者: wesky    時間: 2009-9-25 12:33:28 AM

正常既   佢突然想洗面就會 chok chok 下
作者: 為食仔    時間: 2009-9-25 01:03:57 AM

我矇仔間唔中都會咁,大概2至3個禮拜會有一次,好似人打"司EGG"咁,不過半分鐘到就無事,所以我都無咩點理到。
之前都問過VET,佢話RABBIT唔會打"司EGG",但又無答我點解會咁,所以我諗應該無咩問題!
作者: alaneva    時間: 2009-9-25 10:24:21 AM

我家2隻兔兔都會有咁既情況...應該正常既!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2