PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: HI~想問下大家個籠裡D而野點放架~最好POST埋相呀~~ [打印本頁]

作者: usagilai    時間: 2009-12-12 12:21:18 AM     標題: HI~想問下大家個籠裡D而野點放架~最好POST埋相呀~~

HI~想問下大家個籠裡D而野點放架~最好POST埋相呀~~
我向免協到準備收養2隻兔仔(8月等到而家都仲未好返曬...,不過有望聖誕節後可以帶佢地返屋企~~)
打算BUY Alex豪華(紫色果隻)
因為我打算放個厠所比佢地(仲有草架,食物碗)
但我向兔協到見到2隻住一齊都唔係得好多位剩
想睇下大家係點放架??
THX
作者: hh0    時間: 2009-12-12 12:32:28 AM

其中一個籠既setting:
[attach]9663[/attach]

都係好簡單, 廁所附近放草, 方便一路食一路all cc
水樽如果唔滴水就掛邊度都無所謂
如果兔兔一路飲水一路滴就掛廁所上面

未換籠之前係用alex紫色, 都係呢2隻住,
但覺得細左少少, 呢張係舊相
[attach]9665[/attach]

附件: A085.jpg (2009-12-12 12:32:28 AM, 28.4 KB) / 下載次數 9
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTgyMjF8MDBlNTk4OWR8MTcxODU0NzQwOXwwfDA%3D

附件: A073a.jpg (2009-12-12 01:07:33 AM, 10.04 KB) / 下載次數 9
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTgyMjN8NGFhNGM4YTZ8MTcxODU0NzQwOXwwfDA%3D
作者: hh0    時間: 2009-12-12 12:39:18 AM

你領養果2隻係小點同小灰嗎? 一齊領養?
作者: usagilai    時間: 2009-12-12 01:25:32 AM

係呀,不過小點到而家都未好返,周小姐話要等多陣先得
作者: usagilai    時間: 2009-12-12 01:27:33 AM

你藍色個個係咪大過Alex架??
向邊到買架??幾錢呀??:002:
作者: hh0    時間: 2009-12-12 01:44:53 AM

係呀, 藍色大過alex
藍色 3呎, Q兔有, $2xx 唔記得但300有找
alex 係 29吋
不過以質素講藍色似ab標準籠, 唔及alex實淨
但我中意夠大
作者: lingyan    時間: 2009-12-12 05:34:37 PM

哦,原來你領養左佢地。

我有次上去兔協,放緊佢地出黎。
小灰訓左係尿尿到 XD
咁O岩兔協無人得閒,我去幫佢抹尿尿,
同我鬥力。

見過真兔,小灰小點都比較大隻,
夠位買藍色個隻會好D。
作者: redbean    時間: 2009-12-12 11:48:52 PM

我上次去兔協, 小點破竉而出, 哈哈
佢好得意:055:
作者: usagilai    時間: 2009-12-16 02:28:47 PM

下??我次次上去,佢地都好乖喎:078:
作者: otola    時間: 2009-12-16 03:04:07 PM

兔協好耐冇 更新 領 養 區, 佢地一定好忙

吾知有乜近兔兔,:039:
作者: firen_freeze))    時間: 2009-12-17 02:54:47 AM

原帖由 usagilai 於 2009-12-16 02:28 PM 發表
下??我次次上去,佢地都好乖喎:078:

梗係因為知道你想帶佢地返屋企,所以要係準主人面前乖巧D啦#^74^# #^74^#

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2