PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 小灰mix黃金倉bb 領養 [打印本頁]

作者: popo4216    時間: 2008-7-22 11:09:17 PM     標題: 小灰mix黃金倉bb 領養

1.      待領養動物的品種 : 小灰mix黃金倉bb
2.      待領養動物的性別 : 男x2(金)女x2(灰)
3.      待領養動物的健康狀況 : --
4.      待領養動物有否殖入晶片: --
5.      待領養動物的年齡 : 3/7/08出世
6.      待領養動物的外觀 : 細細隻,短毛
7.      待領養動物的性格 : 好動,唔咬人。可以放上手。
8.      待領養動物的來源: 本身個隻生既。
9.      待領養動物能否與其他動物或小孩相處:應該得。
10.     是否知悉待領養之動物若得到認養是不能收取領養費: 是
11.     待領養動物之提供者的稱呼 : po
12.     待領養動物之提供者的聯絡方法 : pm或留言

因為d相大得濟,唔識壓放上黎,要相pm或留email牙。。唔該!
作者: hin63732127    時間: 2008-7-22 11:34:11 PM

要相
[email protected]
作者: snowtiff    時間: 2008-7-23 12:41:34 AM

可唔可以SEND D相黎睇下先~ ^^ 唔該~ [email protected]
作者: popo4216    時間: 2008-7-23 09:26:27 AM

請check email,,,我sd左相比你地
作者: snowtiff    時間: 2008-7-24 12:36:04 AM

sorry呀~ 我收唔到~ 不如你SEND去呢個度:[email protected]
唔該晒! ^^
作者: tck12001    時間: 2008-7-26 05:13:27 PM

想要相
[email protected]
作者: 【細賢】    時間: 2008-8-9 01:27:41 AM

我都想要相喔,,"

e-mail:[email protected]

MSN:[email protected]

作者: 27212721    時間: 2008-9-13 07:01:23 PM

我都想要黃金倉bb [email protected]

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2