PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: <video>rabbit仔 & starbucks [打印本頁]

作者: sheena    時間: 2009-12-30 07:54:24 PM     標題: <video>rabbit仔 & starbucks

呢隻傻兔一出黎見到個starbucks杯仔就發左癲咁衝埋去
因為佢知道入面有野食, 點知.....倒瀉D野食都唔知, 仲係咁舂個頭入去搵野食!
[youtube]sEJ8cIdb_dI[/youtube]
作者: small_tra    時間: 2009-12-30 08:00:03 PM

佢好得意丫~!好傻丫個樣~!:023:

點解佢隻耳仔好似一對翼咁o既~!?
作者: vivipig    時間: 2009-12-30 08:06:28 PM

哈哈~~ 等我又試下先~~~
我係紐西蘭starbucks 到做~~ 好多呢D杯仔~~~ 哈哈
作者: 雪姬女    時間: 2009-12-30 10:19:57 PM

好好好得意呀~rabbit仔姨姨好想抱抱你呀~!
趺晒d野食啦~傻瓜b~!
作者: bonedog    時間: 2009-12-31 10:19:51 PM

哈哈~好可愛呀, 成個頭塞左入去#^64^#
作者: sheena    時間: 2010-1-1 02:04:57 PM

small_tra, 可能..佢係隻天使#^43^#

vivipig, 你俾佢試下呀!!不過佢玩個陣一定要望實呀, 因為佢如果真係塞左個頭入去出唔返黎, 我驚佢會窒息...

囡囡媽, rabbit仔話有野食就俾你抱喎=P

bonedog, 係咪好傻仔呢!!
作者: 雪姬女    時間: 2010-1-2 06:56:54 AM

原帖由 sheena 於 2010-1-1 02:04 PM 發表
small_tra, 可能..佢係隻天使#^43^#

vivipig, 你俾佢試下呀!!不過佢玩個陣一定要望實呀, 因為佢如果真係塞左個頭入去出唔返黎, 我驚佢會窒息...

囡囡媽, rabbit仔話有野食就俾你抱喎=P

bonedog, 係咪好傻仔 ...

rabbit仔, 你肯比我抱抱比野食你又點話姐~呵~!XD
作者: Cn!))    時間: 2010-1-2 01:48:38 PM

好傻~~ 好可愛牙~~~成個鼻鼻放左入去@@

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2