PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 兔兔既腳有事? [打印本頁]

作者: emily_520825    時間: 2010-1-29 02:13:06 PM     標題: 兔兔既腳有事?

小B隻腳係一個星期前已經係咁, 不過應該唔痕唔痛, 佢又唔搞既, 所有生活上都好正常....佢剛剛先肚仔好番...之前食左好多藥睇左好多次醫生.....我真係唔係好想佢at this moment 又再要食藥.....我一早就book 左明天去大圍睇.....而家仲心大心細睇唔睇好...

附件: photo.JPG (2010-1-29 02:13:06 PM, 77.94 KB) / 下載次數 17
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MTg4NDN8ZTQ3MDE4ZTl8MTcxOTQwNzg4N3wwfDA%3D
作者: tracy))    時間: 2010-1-29 02:15:11 PM

會唔會係換毛呀??????
作者: emily_520825    時間: 2010-1-29 02:17:06 PM

換毛........佢其他地方又無換毛喎.....不過而家都未生番0的毛...不過又無甩skin既....
作者: wesky    時間: 2010-1-29 02:20:57 PM

腳枕??
作者: emily_520825    時間: 2010-1-29 02:24:31 PM

唔係呀...0係大脾
作者: 陳皮妹    時間: 2010-1-29 04:37:36 PM

點解會咁既,係無端端咁嫁,一夜之間??
都係睇醫生搵陣喎,如果惡化就唔好啦~
作者: lingyan    時間: 2010-1-29 05:46:24 PM

會唔會有長期磨擦到某d物品而咁樣 ?
作者: elvisli    時間: 2010-1-29 07:25:46 PM

新毛換出黎係深色的..會唔會毛毛仲係皮下未出到黎
作者: 光之天使))    時間: 2010-1-29 08:21:54 PM

其實我唔係好知呢個係咩位
不過我仔細d睇好似仲有d毛仔係度~
應該唔太嚴重既~
作者: emily_520825    時間: 2010-1-30 12:00:28 AM

我都係想睇多幾曰先...cancel doctor Nicole 聽曰個booking 佢表面仲有毛又無甩皮....好似細左....都係非必要唔好成曰睇醫生......

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2