PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: Cookie近照 [打印本頁]

作者: 湯丸    時間: 2010-2-3 03:26:10 PM     標題: Cookie近照

Cookie好耐冇同大家見面,小小相片俾大家睇住先,等兔媽返嚟先再同佢影啲靚相再放上嚟俾大家睇。

作者: 小糖^^    時間: 2010-2-3 04:15:25 PM

作者: Vinkivan    時間: 2010-2-3 04:16:20 PM

原帖由 小糖^^ 於 2010-2-3 16:15 發表
咁似兔協果隻sunday/sunny果隻既﹖﹗
好可愛﹗:057:

係呀~ 我第一次見倒Sunday同Sunny嘅相, 都覺得同Cookie好似樣呀~!!
作者: 明月    時間: 2010-2-3 06:58:39 PM

好可愛的cookie仔。
作者: FATO_W    時間: 2010-2-3 07:27:12 PM

COOKIE仔好耐無見喇!
你好似狗仔牙 仲係好KAWAII#^65^#
作者: sheepman    時間: 2010-2-3 08:52:03 PM

cookie佢個頭"扒"左係地下好舒服咁wo#^27^#
作者: hamster1013    時間: 2010-2-3 09:12:53 PM

cookie仔, 好耐無見喇!
你依然都係咁可愛~
作者: 喵女))    時間: 2010-2-4 12:15:27 AM

係棋棋最最最最仲意 GE COOK奇呀!!!!!!!!
作者: wesky    時間: 2010-2-4 12:20:20 AM

Cookie 係邊隻垂耳兔啊??
第三張好傻~ :053:
作者: Vinkivan    時間: 2010-2-4 12:37:09 AM

原帖由 fato_w 於 2010-2-3 19:27 發表

佢細細個就好似狗咖喇~ 佢出親嚟好多時都唔係跳住行, 係好似狗仔咁對狗前後咁行咖~!!

原帖由 sheepman 於 2010-2-3 20:52 發表
cookie佢個頭"扒"左係地下好舒服咁wo#^27^#

佢一咁扒喺度就即係叫我哋幫佢摸頭仔, 好鬼識嘆囉~!!^^

原帖由 hamster1013 於 2010-2-3 21:12 發表
cookie仔, 好耐無見喇!
你依然都係咁可愛~

真係好耐冇見喇~ 等我返去加拿大嗰陣, 就會多啲影相上嚟俾大家睇咖喇~!!

原帖由 wesky 於 2010-2-4 00:20 發表
Cookie 係邊隻垂耳兔啊??
第三張好傻~ :053:

Cookie係Holland Lop嚟咖~!!
作者: 陳皮妹    時間: 2010-2-4 11:27:44 AM

原帖由 fato_w 於 2010-2-3 07:27 PM 發表

賓尼兔就係呢樣可愛,真係好似狗仔咁,又大隻d~

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2