PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 處男下草 XD [打印本頁]

作者: Vinkivan    時間: 2010-4-4 09:06:43 AM     標題: 處男下草 XD

今日4月3日... 就係Cookie處男下草(第一次出街玩)嘅日子喇~~~ XD
下午... 為Cookie準備好需要嘅濕毛巾、水、草、菜、針筒、水兜、兔帶同兔袋~!!
一切準備就緒... 出發...

攪到咁大陣仗, 唔好以為去好遠呀!! 其實只係去屋企樓下嘅公園咋~ XD

一去到放咗Cookie出嚟, 佢驚驚哋咖~ 頭望望, 好迷惘...

行下停下...

左望望

右望望

兔爸拖住佢跑咗一陣...

扒咗喺度, 點都唔肯行

食菜菜先~

好味.. "lam lam"脷~!!

諗住佢會再行啦~~~~ 點知... 行咗幾步...

又扒喺度~~~ 真係一隻大懶兔!!!

俾條果樹草引佢, 你睇下佢個樣幾不洩??

十五分鐘喇~ 入袋~

頭先俾草又唔食, 一入袋就食喇~!!

食得佢津津有味.. "lam"晒咀!!

無啦啦表演單耳兔~!!

見佢咁積極表演, 俾佢食多塊菜啦~!!

食得好肉緊... eeeeeeee

WOW.. 原來已經三十分鐘喇~ 真係要返屋企喇~!!

好唔捨得返屋企啊!!

作者: 我家的MOMO    時間: 2010-4-4 09:16:46 AM

好開心喎:039:
作者: wincy))    時間: 2010-4-4 11:10:06 AM

咁開心有得出街玩~
burger只係去過樓下平台玩過1次炸!
作者: hh0    時間: 2010-4-4 11:16:39 AM

cookie仔0甘懶, 唔怪得0甘肥啦
難得出街玩要跑下丫麻
作者: Vinkivan    時間: 2010-4-4 11:21:45 AM

原帖由 我家的MOMO 於 2010-4-4 09:16 發表
好開心喎:039:

係呀~ 不過可能第一次出去玩, 所以未算係好起勁啦~!!

原帖由 wincy 於 2010-4-4 11:10 發表
咁開心有得出街玩~
burger只係去過樓下平台玩過1次炸!

Cookie歲幾喇~ 今次都係第一次出去玩, 仲係屋企樓下咋~ 唔敢帶佢去咁遠住~!!

原帖由 hh0 於 2010-4-4 11:16 發表
cookie仔0甘懶, 唔怪得0甘肥啦
難得出街玩要跑下丫麻

哈哈~ 佢真係肥咗呀!! 唔知係咪呢排食得多Parsley多呢~ 食多咗好多草, 不過, 就係唔多願郁~ 今日同佢磅咗有2.6磅呀!!
作者: 天才文仔    時間: 2010-4-4 12:04:19 PM

真係幾靚仔喎,cookie仔記得多d運動呀,下次落街跑返夠本. :006:
作者: kittyz    時間: 2010-4-4 12:09:31 PM

呵呵,一隻懶兔兔:039:
作者: 小米    時間: 2010-4-4 01:04:36 PM

好好陽光呀
琳琳係咪買咗個jolly袋過去?
做乜唔帶埋波妹去既
作者: wesky    時間: 2010-4-4 01:11:07 PM

呢張最可愛~~
作者: 喵女))    時間: 2010-4-4 01:34:34 PM

原帖由 wesky 於 2010-4-4 01:11 PM 發表

呢張最可愛~~

十卜~~同意XD
4月3~~小吉爸生日~大家同一日HAPPY呀霖琳~#^74^#
作者: hamster1013    時間: 2010-4-4 01:54:15 PM

單耳嗰張好搞笑!
jolly袋好唔好用呀?
對cookie仔嚟講會唔會細呀?
出街肯食嘢,cookie仔真乖
作者: celiasisi    時間: 2010-4-4 01:54:52 PM

我都好想放我隻兔仔出草地玩牙,,,但佢怡家好細隻要等佢大d先得
作者: FATO_W    時間: 2010-4-4 02:05:31 PM

COOKIE好可愛牙!
去草地玩真開心!
遲D熱就好難去玩架喇..
作者: sheepman    時間: 2010-4-4 08:49:49 PM

好靚仔呀cookie#^11^# 做咩唔帶埋新兔兔ge?
作者: Vinkivan    時間: 2010-4-5 08:54:16 AM

原帖由 天才文仔 於 2010-4-4 12:04 發表
真係幾靚仔喎,cookie仔記得多d運動呀,下次落街跑返夠本. :006:

希望下次佢會跑多啲啦~!!

原帖由 kittyz 於 2010-4-4 12:09 發表
呵呵,一隻懶兔兔:039:

係.. 至懶係佢 #^57^#

原帖由 小米 於 2010-4-4 13:04 發表
好好陽光呀
琳琳係咪買咗個jolly袋過去?
做乜唔帶埋波妹去既

係呀~ 我喺香港買咗個Jolly袋過嚟呀~!! 因為呢邊得狗袋冇兔袋賣咖~!!
作者: Vinkivan    時間: 2010-4-5 08:58:25 AM

原帖由 wesky 於 2010-4-4 13:11 發表

呢張最可愛~~

我都最鍾意呢張呀~ 已經用咗嚟做wallpaper喇~!!

原帖由 喵女 於 2010-4-4 13:34 發表

十卜~~同意XD
4月3~~小吉爸生日~大家同一日HAPPY呀霖琳~#^74^#

同小吉爸講聲"生日快樂"呀~!!!!

原帖由 hamster1013 於 2010-4-4 13:54 發表
單耳嗰張好搞笑!
jolly袋好唔好用呀?
對cookie仔嚟講會唔會細呀?
出街肯食嘢,cookie仔真乖

個jolly袋好好用呀~ 個人比較喜歡jolly袋多過AB袋~ Cookie可以喺入面轉晒身呀~!!! 所以覺得個SIZE都OK~!!
Cookie係隻超級為食兔, 去到邊, 食到邊~~~!!#^51^#

作者: Vinkivan    時間: 2010-4-5 09:03:04 AM

原帖由 celiasisi 於 2010-4-4 13:54 發表
我都好想放我隻兔仔出草地玩牙,,,但佢怡家好細隻要等佢大d先得

太細嘅兔兔係唔適宜出街咖~ 等佢大啲啦~ 抵抗力好啲, 出街都冇咁易染到細菌呀!!

原帖由 fato_w 於 2010-4-4 14:05 發表
COOKIE好可愛牙!
去草地玩真開心!
遲D熱就好難去玩架喇..

我喺加拿大就比較好, 太熱嘅日子唔多, 所以, 呢兩三個月都可以帶兔兔出去玩呢~!!!

原帖由 sheepman 於 2010-4-4 20:49 發表
好靚仔呀cookie#^11^# 做咩唔帶埋新兔兔ge?

只係可以帶Cookie咋~ 因為波兒仲好細個, 未適宜出街呢~!!
作者: 千千    時間: 2010-4-7 11:35:26 PM

d 相  影得 好 靚牙"
cookiie"
第一次 落 草地 一定好 開心 jei"~
#^5_002^#

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2