PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 為兔父母, 想見倒嘅都莫過於此啫~^.^ [打印本頁]

作者: Vinkivan    時間: 2010-5-7 11:29:30 AM     標題: 為兔父母, 想見倒嘅都莫過於此啫~^.^

呢張相係半個月前影嘅, 不過, 近排太忙有嘢要攪, 所以, 都少咗上嚟OST相呢~!!!!!

經我哋嘅努力加埋Cookie嘅真誠, 終於成功打動Boyee高竇妹, 向Cookie投懷送抱喇~!!!!!

起初Boyee只係瞓喺Cookie嘅at Pat附近...

之後, 佢慢慢走埋Cookie度瞓喺佢身邊...

後期仲轉個身對住Cookie tim~~^^

作者: Maggie))    時間: 2010-5-7 11:32:08 AM

原來boyee都幾大隻囡wow,好鍾意見到兔兔痴住痴住咁:023:
作者: anthony    時間: 2010-5-7 11:33:27 AM

好感動=]佢地可以一齊...我大細囡仲係打架打到飛天
作者: 明月    時間: 2010-5-7 11:52:19 AM

好野好野!cookie終於打動了boyee的芳心,
可喜可賀呀!
作者: otola    時間: 2010-5-7 11:58:57 AM

太好了, 恭喜你們一家4口,

可以講下有乜曉門, 我都好想 2個仔仔可以咁樣:063:
作者: joycecmc    時間: 2010-5-7 12:04:51 PM

恭喜!恭喜!
BOYEE同COOKIE終於可以成為朋友可以一齊生活,一齊玩!!
作者: smallsuishan    時間: 2010-5-7 12:15:40 PM

恭喜晒啊~
Hill仔話我又想加入丫 契媽 :021:
作者: 光之天使))    時間: 2010-5-7 05:18:47 PM

恭喜晒呀~~
佢地兩個都幾襯wor~
真係太好喇~
作者: kolgnat    時間: 2010-5-7 07:30:00 PM

cookie好man呀!好似成面都係鬍鬚咁#^72^#
肯定係日久生情, boyee受cookie既男人味吸引住啦~
作者: hamster1013    時間: 2010-5-7 07:51:03 PM

恭喜晒!
cookie仔真叻仔~
作者: Optcrazytracy    時間: 2010-5-7 08:02:39 PM

好羨慕呀!
恭喜晒!
作者: sheepman    時間: 2010-5-7 08:12:29 PM

cookie仔好乖咁俾佢靠近xd#^43^#
作者: FATO_W    時間: 2010-5-7 08:32:05 PM

睇住兔兔咁好朋友真係開心牙!
兩隻兔兔都好可愛
希望我屋企個兩隻第時都可以咁FD啦!
作者: Vinkivan    時間: 2010-5-8 12:01:14 AM

原帖由 otola 於 2010-5-7 11:58 發表
太好了, 恭喜你們一家4口,

可以講下有乜曉門, 我都好想 2個仔仔可以咁樣:063:

其實, 最緊要唔好心急, 慢慢嚟~ 我起初都係俾佢哋隔住籠相處, 分開放出嚟玩, 等佢哋習慣對方嘅氣味, 見佢哋開始會去對方嘅籠搵大家, 冇任何嘅攻擊行為, 先至再進一步俾佢哋一齊出嚟玩, 但啱啱開始一齊放出嚟玩要睇實, 同埋唔好放太耐, 等佢哋會掛住對方, 下次出嚟就會第一時間就去對方度, 久而久之, 佢哋就會有感情喇~!!

呢個係我BOND佢哋嘅方法, 未必同其他人一樣, 但你可以參考下。
作者: Vinkivan    時間: 2010-5-8 12:03:30 AM

原帖由 smallsuishan 於 2010-5-7 12:15 發表
恭喜晒啊~
Hill仔話我又想加入丫 契媽 :021:

好呀~ Hill仔... 咁你快啲過嚟同佢哋一齊玩啦~ 契媽屋企隨時都歡迎你咖~^^
作者: smallsuishan    時間: 2010-5-8 07:51:05 AM

契媽 咁你要買機票俾我同baba mama飛來
順便見證你最幸福的一刻
作者: Vinkivan    時間: 2010-5-8 09:54:46 AM

原帖由 smallsuishan 於 2010-5-8 07:51 發表
契媽 咁你要買機票俾我同baba mama飛來
順便見證你最幸福的一刻

我淨係要你咋~
你唔駛買機票喇~ 快啲執拾行裝去天水圍搵你契婆, 然後跳入佢哋件行李度, 跟佢哋一齊過嚟啦~!! #^11^#
佢哋21號就上機咖喇~ 執嘢要執快啲喇~!!#^27^#
作者: colour))    時間: 2010-5-9 10:04:14 PM

抵死得佢吔呀.....恭喜恭喜

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2