PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 超好笑床上兔子舞 [打印本頁]

作者: brendang    時間: 2010-7-8 12:10:49 AM     標題: 超好笑床上兔子舞

超好笑床上兔子舞
http://yappido.blogspot.com/2010/07/u-do_07.html
作者: syl    時間: 2010-7-8 01:47:15 AM

好正呀!!!!!! u do 好叻好可愛呀~~~~~#^9_003^#
作者: `Shusonbaby||'    時間: 2010-7-8 02:38:48 AM

HAAHAAHAA!!!好得意啊>"<
作者: colour))    時間: 2010-7-8 06:07:38 AM

好得意喔..........
作者: long~spirit    時間: 2010-7-8 07:12:02 AM

我初初唔識,以為我隻兔咁樣係訓練緊自己,真係好得意
作者: vianna    時間: 2010-7-8 09:20:10 AM

好好好得意#^9_003^#
作者: PhoenixY))    時間: 2010-7-8 09:38:40 AM

隻兔仔好鬼開心喎, 咁大張床任佢跳, 睇見都開心.
不過右邊段片係咪跳到跌左落床:026:
作者: 傘仔))    時間: 2010-7-8 10:55:10 AM

原來這叫兔子舞?  剩係睇資料講過,  今次第一次見識:031:

我都見過Jacqueline幾次在屋中狂跑, 我當佢傻傻地:032:
作者: 珊迪小姐    時間: 2010-7-8 01:20:26 PM

U Do 真大膽 跳上跳落床
我家Charcoal連係梳化都吾敢跳落尼...
都吾知係好事定壞事 -_-"
作者: 月愛貓貓兔    時間: 2010-7-8 09:23:41 PM

u do 好活躍呀^^:057:
作者: brendang    時間: 2010-7-8 10:51:37 PM

無錯!係飛跌咗落床!! 佢剛剛來了1個月, 噚日第一日跳上我張床到, 佢好鬼開心,人仔細細只有3個多月, 我以前養過兩隻兔佢哋3歲時都冇佢咁大膽!! 絶對係個冒險家, 成日揾新路玩,真係唔知好嬲定好笑, 成日睇住佢,總知就頭都暈:056: , 我諗都要快 d 買d圍欄先得.
作者: alanfatfish    時間: 2010-7-8 10:54:59 PM

哈哈,這隻兔兔可能過渡活躍病...:037:
作者: long~spirit    時間: 2010-7-8 11:47:55 PM

我隻林B都好百厭,但我鍾意HAHA
作者: long~spirit    時間: 2010-7-8 11:48:52 PM

你個隻真係好大膽,我諗要訓練佢做啲動作應該好快

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2