PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 美國water bubby水樽一問 [打印本頁]

作者: long~spirit    時間: 2010-8-20 09:51:21 PM     標題: 美國water bubby水樽一問

有沒人用過呢隻,我有啲興趣想買,但我怕個設計令林b唔識飲水而唔同呢個水樽,有沒人可以分享下呢個水樽既野呀>?????

附件: 12.jpg (2010-8-20 09:51:21 PM, 122.02 KB) / 下載次數 10
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjA5NDN8YThmZGU1ZjR8MTcxOTY3MDI1OHwwfDA%3D
作者: hkrchei2    時間: 2010-8-20 10:34:17 PM

我知係SPCA係用呢種水壺呀~~~ 好似要比較大力先飲到水水~~
作者: elvisli    時間: 2010-8-20 10:36:49 PM

呢隻好靜...但唔係隻隻兔兔都識得用
作者: long~spirit    時間: 2010-8-20 10:54:52 PM

我之前林B就係試過一個水樽粒珠要啲力先飲到,佢唔肯飲, 所以為了唔再做成浪費著想,我都係唔試新水樽了=.=多謝你地既解答
作者: hh0    時間: 2010-8-20 11:22:04 PM

好 貴  :043:
作者: 傘仔))    時間: 2010-8-21 06:35:28 PM

順帶一問, 我想買隻靜d的水樽, 現用緊alex, 半夜三間飲水真係好嘈, water bubby又怕唔識用.....

咁marukan會唔會靜過alex ?  又或者那一隻較寧靜而一般兔兔都懂用的?
作者: elvisli    時間: 2010-8-21 07:16:00 PM

marukan 粉紅色果隻容量唔算大..但粒珠珠好岩兔兔用..而且都算靜
作者: hh0    時間: 2010-8-21 10:03:19 PM

marukan 粉紅色係好靜幾好用
不過外型問題裏面難洗d
作者: Futagoza_Kaniza    時間: 2010-8-21 11:42:39 PM

water bubby 我見大圍珍禽異獸都有得賣. 不過就唔係隻隻兔都識用.
作者: long~spirit    時間: 2010-8-22 12:04:52 AM

原帖由 elvisli 於 2010-8-21 07:16 PM 發表
marukan 粉紅色果隻容量唔算大..但粒珠珠好岩兔兔用..而且都算靜

但易唔易漏水,我意思係指郁動一下個水樽都會滴一啲水出黎個種情況
作者: long~spirit    時間: 2010-8-22 12:06:35 AM

WATER BUBBY用咩原理飲水,係未都有粒珠???有沒人有詳細資料介紹下

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2