PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 攝灶罅 [打印本頁]

作者: 傘仔))    時間: 2010-11-17 11:06:40 AM     標題: 攝灶罅

JACQUELINE:  我搵唔到爐灶,求其啦,呢度都O岩O岩好 !  幾FIT ~~

[attach]13140[/attach]

附件: 1492.jpg (2010-11-17 11:06:40 AM, 127.21 KB) / 下載次數 79
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE2OTh8MmVmMDdkYjZ8MTcxNzQxNDg2NXwwfDA%3D
作者: PILLOW.MA))    時間: 2010-11-17 11:47:56 AM

隻隻兔仔都係咁 XD
好舒服呀見佢咁樣

有時我見PILLOW明明果度條隙好窄
佢都要攝個頭落去架
真係覺得佢好傻仔
作者: katy))    時間: 2010-11-17 12:05:18 PM

呀B由細細粒到大PAT PAT都係鍾意捐梳化底… #^26^#
佢想搵安全感MA
作者: raywong521    時間: 2010-11-17 01:33:21 PM

haha~兔兔真係好鐘意攝黎攝去:015:
作者: Maggie))    時間: 2010-11-17 02:22:58 PM

小B都好鍾情意攝位遊戲的:057:
作者: Riela))    時間: 2010-11-17 03:08:46 PM

我都發覺兔兔好鐘意攝位
比比佢成日攝係糧兜同籠邊之間既位
再唔係就係糧兜同籠邊之間既位
仲越窄越好
作者: PILLOW.MA))    時間: 2010-11-17 03:50:00 PM

原帖由 Riela 於 2010-11-17 03:08 PM 發表
我都發覺兔兔好鐘意攝位
比比佢成日攝係糧兜同籠邊之間既位
再唔係就係糧兜同籠邊之間既位
仲越窄越好

我果隻都係#^47^#
仲要成日捐入床下底
條隙窄到拳頭都入唔到都捐入去#^31^#
作者: Riela))    時間: 2010-11-17 05:18:41 PM

原帖由 比露 於 2010-11-17 03:50 PM 發表

我果隻都係#^47^#
仲要成日捐入床下底
條隙窄到拳頭都入唔到都捐入去#^31^#

係呀~
捐唔到入去佢就會死命挖#^41^#
作者: meimei    時間: 2010-11-17 07:58:10 PM

我個隻仲攪笑呀.條罅
窄到只可以頭入轉唔到身都要入曪.之後......咪"吞"尾出~~~:009: :009: :009:
作者: williamchw    時間: 2010-11-17 09:54:51 PM

原帖由 meimei 於 2010-11-17 07:58 PM 發表
我個隻仲攪笑呀.條罅
窄到只可以頭入轉唔到身都要入曪.之後......咪"吞"尾出~~~:009: :009: :009:

Bingo!!惠惠都係成日喺條窄路度(吞)後波走兔㗎!:073: :073:
作者: elvisli    時間: 2010-11-17 11:15:30 PM

其實兔兔搵好窄既地方休息是因為這樣才有安全感,太廣的地方就好像在平原等狩獵者拿自己的命一樣

所以兔兔普遍都鐘意搵好細而且有頂蓋的地方,例如梳化底
作者: heidiho925    時間: 2010-11-18 10:42:41 AM

原帖由 elvisli 於 17/11/2010 11:15 PM 發表
其實兔兔搵好窄既地方休息是因為這樣才有安全感,太廣的地方就好像在平原等狩獵者拿自己的命一樣

所以兔兔普遍都鐘意搵好細而且有頂蓋的地方,例如梳化底

係呀…我隻兔兔都係咁…
床下底,SOFA底…已經放左膠箱係到..得條好細GE罅,都要死迫出去…係個到訓…=.=
乜佢覺得我屋企好唔安全咩……:025:
作者: devil77    時間: 2010-11-18 01:44:50 PM

我隻兔兔都好鐘意瞓sofa底,仲加埋料,教極都唔變.
作者: Riela))    時間: 2010-11-18 02:07:39 PM

我隻兔兔都係咁
自從係sofa罅玩過一次之後就成日想去
鬧極唔聽
作者: 傘仔))    時間: 2010-11-18 03:57:11 PM

jacqueline: :014: 我都試過攝入梳化底,點知又唔識倒車"吞"出來, 要兔奴打救, 我以後都唔敢攝入去啦......被兔奴笑,好瘀皮嘛:014:
作者: 波丸媽    時間: 2010-11-18 10:27:12 PM

小丸&波波: 咁你要快d去報名學倒車啦~~

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2