PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 芝麻B♥` [打印本頁]

作者: ching`    時間: 2010-12-7 01:15:43 AM     標題: 芝麻B♥`

[attach]13298[/attach]
第一日泥果陣
佢一d都唔怕醜..一泥到就想拆我樓:0 xd
[attach]13299[/attach]
近照~;p
跳上我張床了~ 跳得好高.0. !!

附件: 123123_萵掛.jpg (2010-12-7 01:15:43 AM, 84.89 KB) / 下載次數 20
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE4NTZ8MjU2NGE1MDR8MTcxNzM3NTYxOHwwfDA%3D

附件: DSC01963_萵掛.jpg (2010-12-7 01:15:43 AM, 107.21 KB) / 下載次數 20
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE4NTd8ZjE4MDM3Y2F8MTcxNzM3NTYxOHwwfDA%3D
作者: meimei    時間: 2010-12-7 01:18:51 AM

芝麻B真係好可愛呀.:023: :023:
個頭仔D毛色好靚~~
作者: ching`    時間: 2010-12-7 01:23:03 AM

嘻嘻;p 多謝~
不過佢e家換毛..深色左:041:  
佢耳尖係黑色ga ;p(唯一特別的 xd
不過呢兩張都影唔倒 xd
作者: rbtdoria    時間: 2010-12-7 01:25:25 AM

好細粒的b!!
cute!!:020:
作者: ching`    時間: 2010-12-7 01:26:25 AM

可惜..囝大18變:044:    xdd
作者: choi_ching    時間: 2010-12-7 02:05:15 AM

我超鐘意芝麻B毛色既兔兔*不過佢咁細個 唔好跳咁多 小心佢既腳仔
作者: twpig    時間: 2010-12-7 09:26:14 AM

歡迎你呀芝麻B~
你好鬼可愛呀~ :039:
作者: 月愛貓貓兔    時間: 2010-12-7 09:28:43 AM

我到而家都未試過俾芊芊上我張床
冇計啦..我張床係上層
我怕一吾留神佢會跳落黎
作者: Riela))    時間: 2010-12-7 09:44:30 AM

比比係唔準入房玩, 床太高怕佢跳唔到跌親#^56^#
作者: ching`    時間: 2010-12-7 12:45:19 PM

其實我都唔比佢上泥玩ga:035:
不過.我係房做緊自己嘢果陣..無lala有隻灰色ge飛行物體 好快咁飛左上去~:037:
我都嚇親.0.(以為唔知咩昆蟲咁大隻-3-xd):026:  唔知佢跳到咁高..:015:
之後就比我捉番落泥lor~:031:
作者: APPLE    時間: 2010-12-9 11:27:42 AM

:078: 好Q呀~~
真係"芝麻"喎~~
作者: 芝士媽    時間: 2010-12-9 01:22:56 PM

hello 芝麻B, so cute ar~
我孻仔都係叫芝麻 ^^

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2