PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 我有裙仔著 ! [打印本頁]

作者: 傘仔))    時間: 2010-12-12 12:07:21 PM     標題: 我有裙仔著 !

媽媽話我大個女, 要做一個淑女, 穿返條裙仔才似女仔。

[attach]13343[/attach]

[attach]13344[/attach]

附件: 385_n.jpg (2010-12-12 12:07:21 PM, 25.1 KB) / 下載次數 19
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE5MDF8ZDZlMjY1ZTB8MTcxNzMxODA5OXwwfDA%3D

附件: 0774_n.jpg (2010-12-12 12:07:21 PM, 26.01 KB) / 下載次數 18
https://petkd.com/forum.php?mod=attachment&aid=MjE5MDJ8M2VmMjVhMzd8MTcxNzMxODA5OXwwfDA%3D
作者: raywong521    時間: 2010-12-12 01:38:24 PM

哇~~著左裙仔,成個樣唔同晒呢~我有係$10見到呢條裙,我無買呢~我對仔女太細隻唔o岩著:044:
作者: 月愛貓貓兔    時間: 2010-12-12 01:42:22 PM

係好可愛的四層蛋糕裙#^33^#
個樣楚楚可憐咁,著左好女仔
作者: ★NINTENKI    時間: 2010-12-12 02:58:31 PM

我係吉之島到見到$10.但係我冇買(不過我真係好想買黎比小白著下:043: )
點知傘仔隻兔兔著得咁好睇:059:
作者: meimei    時間: 2010-12-12 03:22:15 PM

真係好迷人呀:012:
等我又去睇吓仲有冇得買先,我都想我個囡囡做淑女呀~~~
作者: 傘仔))    時間: 2010-12-12 04:06:01 PM

無錯 !  就係吉之島十元店買的, 超抵~~~
作者: 津津豬    時間: 2010-12-12 04:24:16 PM

吉之島十元店係邊區呀!仲有無其他款添呀, 我都好想買呀! 傘仔著得好好睇Wo,好合身噃, 正!:010:
作者: Riela))    時間: 2010-12-12 04:28:43 PM

比比實唔著#^71^#
就算著到唔夠10秒100%變成布條

作者: 傘仔))    時間: 2010-12-12 04:50:05 PM

原帖由 津津豬 於 2010-12-12 04:24 PM 發表
吉之島十元店係邊區呀!仲有無其他款添呀, 我都好想買呀! 傘仔著得好好睇Wo,好合身噃, 正!:010:

係寵物用品的貨架, 仲有一款 T SHIRT 款, 不過我就覺得麻麻地。 有 SIZE分的, 大/中/小。 我兔兔穿細碼。
作者: raywong521    時間: 2010-12-13 12:09:16 AM

呢條裙,我見得一隻色,放係寵物野果欄....久唔久都有其它款架,不過,今次呢條裙,特別嬌俏囉:040:
作者: Darling:o)    時間: 2010-12-13 07:27:00 AM

我都見到有尼條裙買@@
但係我驚屋企隻兔吾鍾意著=.=
作者: firen_freeze))    時間: 2010-12-13 06:37:10 PM

好想試...

但係MAX 着左都唔會似淑女架LA.....

上次同佢整左個飾物上耳仔度...影相果時佢就做埋哂D核突POSE (e.g. 舔腳, 食盲腸便etc....)#^40^#
作者: 傘仔))    時間: 2010-12-13 07:15:40 PM

其實, 我自己覺得任何動物,包括兔兔都唔喜歡穿衣服, 不喜歡束縛感, 只係主人鐘意睇佢地穿衣服的得意樣子吧!  (即係玩下佢:073: )

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2