PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 你地屋企既地下會吾會令兔兔好"線"?? [打印本頁]

作者: sarah001212))    時間: 2011-1-18 08:15:23 PM     標題: 你地屋企既地下會吾會令兔兔好"線"??

我屋企就好好好"線"喇 = =
作者: 小小夕    時間: 2011-1-18 08:49:27 PM

線丫~~     我有放毛巾 + abc膠正方形一塊塊系地下     
有時佢地行太遠(得返地板)      米線  但見佢地會慢慢行..   :070:
作者: wanga113    時間: 2011-1-18 09:42:17 PM

會阿, 所以我都無放毯係地下
作者: mylovepet    時間: 2011-1-18 11:14:48 PM

作者: mymiumiu    時間: 2011-1-18 11:49:35 PM

會呀,毛毛仲識喺梳化跳落嚟跣遠啲,好似滑雪咁,佢好似好好玩咁。佢仲識得就位唔撞到啲櫃添!#^15^#
作者: 天才文仔    時間: 2011-1-19 10:29:48 AM

會,尤其突然加速果下,中速轉灣仲會甩尾....:006:
作者: berki    時間: 2011-1-19 12:16:31 PM

我覺得佢地好似好ENJOY線= =
好似係玩緊囉
作者: firen_freeze))    時間: 2011-1-19 01:07:16 PM

原帖由 berki 於 2011-1-19 12:16 PM 發表
我覺得佢地好似好ENJOY線= =
好似係玩緊囉

同意!!!尤其追菜食果陣,最後幾步會唔跑,計到啱啱好到我腳邊就停低
作者: fishbu    時間: 2011-1-19 01:56:48 PM

哈哈..會"線"但又唔係滑到行唔到咁囉..
同埋佢習慣左之後就唔會"線"架啦唔知點解#^54^#
作者: 月愛貓貓兔    時間: 2011-1-19 05:39:13 PM

都會ga!!~#^65^#
所以佢吾鐘意出黎!!??
作者: orlando))    時間: 2011-1-20 10:11:33 AM

我屋企係雲石地下, 次次佢都係線住行, 興奮個時, 跑黎跑去又會剎唔到制, 撞埋d牆個到, 加上佢成日線住行, 我都驚噤樣對佢對腳仔既關節唔好:044:
作者: katy))    時間: 2011-1-20 10:49:24 AM

跣得多,腳底易甩毛~~ 舖返D墊喺佢活動範圍會好D
作者: 小穎    時間: 2011-3-25 08:54:01 PM

會 有時佢嚇到想極速跑時都要再地上糾纏一會兒(原地跑步(滑腳));
幾步後先會一支箭咁跑走=_=。
作者: acwlam))    時間: 2011-3-28 10:52:03 PM

會呀!不過我覺得佢行多咗就習慣咗,識得點行同跳
作者: 儀YY~~    時間: 2011-4-10 07:52:40 AM

我成日笑我隻兔兔係到吾知做咩線泥線去..笑死我

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2