PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 想問下... [打印本頁]

作者: bbandwingki    時間: 2011-3-17 04:28:53 PM     標題: 想問下...

想問下...
如果大左肚既兔兔會唔會唔同隻公玩嫁...
例如如果隻公行去會唔會咬佢等等既情況嫁.....

作者: hh0    時間: 2011-3-17 05:16:29 PM

如果大左肚既兔兔會唔會唔同隻公玩嫁...    <-- 會
例如如果隻公行去會唔會咬佢等等既情況嫁.....   
<--會咬

你依個有關問題都問左幾日啦, 佢仲係唔分開養?
無論隻囡有無大肚, 無絕育既都唔應該放埋一齋
依+無bb, 下一分鐘就有, 叫人點答你

作者: raywong521    時間: 2011-3-17 05:44:19 PM

樓主真係問左同類既問題好多日,若果你爸個朋友係一男一女一齊養既,遲早都會生bb,跟本都唔需要再問啦~

唔想有bb就分開養,就算好多主人係分開養,一個唔小心比兔兔係一齊只係一陣,都會有左,最好既方法係絕育

同埋樓主太多假設性既問題,做人現實d啦~~
作者: smallsuishan    時間: 2011-3-17 06:16:33 PM

or 你叫佢上黎mini house學下野吧啦~
作者: yanyi:)    時間: 2011-3-17 11:28:11 PM

叫佢分開養啦-_-
你咁樣日日問落去都唔係辦法.
兔兔有左個肚都唔會特別大.
都真係幾難憑你既語句話你知佢係咪有左-_-
作者: hh0    時間: 2011-3-17 11:37:43 PM

話唔定佢老豆個朋友跟本就想隻兔生B,又唔知搞掂未,勸下佢啦
作者: berki    時間: 2011-3-18 12:20:26 PM

你同你呀爸個FD講
佢地一齊玩有可能搞到有左BB既兔媽媽D BB冇哂
甚至兔仔兔女都受傷
兔女可能會咬穿兔仔個睪丸
仲會唔會俾佢地一齊玩?
作者: sallykit    時間: 2011-3-19 10:56:33 AM

原帖由 hh0 於 2011-3-17 11:37 PM 發表
話唔定佢老豆個朋友跟本就想隻兔生B,又唔知搞掂未,勸下佢啦

:051: 我都咁覺得∼分分鐘係想賣兔B添∼

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2