PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 飛撲 ! 過來 ! [打印本頁]

作者: 傘仔))    時間: 2011-3-28 04:19:14 PM     標題: 飛撲 ! 過來 !

我地最鐘意玩的就係.........叫佢.........:073: :073:

[youtube]hMfib9SBcGA[/youtube]

[youtube]qqjrotjZYeg[/youtube]
作者: yanyi:)    時間: 2011-3-28 05:28:23 PM

睇黎佢好鍾意自己個名xd
真係好精靈可愛~
作者: acwlam))    時間: 2011-3-28 06:58:44 PM

我嗰隻有性格,叫極都唔會走過嚟,除非有野食
作者: rbtdoria    時間: 2011-3-28 10:12:11 PM

好醒目呀Jacqueline!!!
zucca只會呆望我...
or見到有野食先過來...:024:
作者: 鈉米    時間: 2011-3-28 10:16:04 PM

我demon同bb都知我叫佢地...但係真係呆左係度-3-`唔知做咩事...
作者: 傘仔))    時間: 2011-3-28 10:34:01 PM

:073: 得閒就叫佢過來, 叫得多就識架啦!

我其實覺得佢似隻狗:073:
作者: FAFA))    時間: 2011-3-28 10:44:15 PM

我個2隻阿賓叫狗....:046:
作者: heiidiii))    時間: 2011-3-29 11:16:39 AM

好乖呀傘仔, 會跟住人的 !!#^80^#
實在太得人中意啦
作者: hkrchei2    時間: 2011-3-29 01:40:38 PM

好勁丫~!
我叫花花... 花花都係用個屁股 duck 住我~:073:
作者: 小小夕    時間: 2011-3-29 02:02:12 PM

原帖由 aguiler 於 2011-3-28 04:26 PM 發表
次次叫親正賢佢都係呆左咁望住我...==
要叫多幾次先有反應,重要慢慢行過黎..
有時行行下可以走左去唔知邊度:067:
Jacqueline真係精靈又醒目~~:061:

我隻兔又係..  嗌佢望一望你  好似念緊你做咩叫佢.. 跟住仲要睇心情   念下行唔行黎..:026:
你有野食就飛撲喇   跳到勁高
作者: katy))    時間: 2011-3-29 04:31:02 PM

好似狗仔呀 >3<
平時叫"呀B"都係望一望我地ja~~ 哈哈!

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2