PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 蕃薯呢期冇咩胃口... [打印本頁]

作者: Miyako))    時間: 2011-5-4 05:54:45 PM     標題: 蕃薯呢期冇咩胃口...

蕃薯呢期冇咩胃口...還定今晚有新草到,,呢箱直頭比佢慢慢食~

作者: 小穎    時間: 2011-5-4 07:04:43 PM

哇啊,不怕他屎在裡面嗎?(汗)
不過蕃薯食得好高興喔,
希望佢之後有番d胃口啦:020:
作者: brendang    時間: 2011-5-4 08:26:08 PM

希望佢快d食番多d啦:014: . 我自己會逐少逐少草咁加,因為我驚會走哂d香味佢唔食.
作者: phoebe))    時間: 2011-5-4 09:09:24 PM

so cute, 蕃薯快快食多些草:021: :021:
作者: yanyi:)    時間: 2011-5-4 11:24:39 PM

好似好細粒咁既@_@?
有成袋草食真係開心~
作者: carbee    時間: 2011-5-4 11:48:29 PM

我家MIMI最喜歡就係我掃地果陣,食佢唔食既地下草
比佢又唔食,掃佢先走黎食,比佢激死:059:
作者: momo兔    時間: 2011-5-5 07:25:45 AM

原帖由 carbee 於 2011-5-4 11:48 PM 發表
我家MIMI最喜歡就係我掃地果陣,食佢唔食既地下草
比佢又唔食,掃佢先走黎食,比佢激死:059:

係!我的兔兔—樣!等到掃先黎慢慢嘆;玩野...
作者: lammfy    時間: 2011-5-5 09:26:19 AM

小心兔兔喜歡一路食,一路「All」的!整污糟包草就唔好啦,很貴的!:056:
不過希望兔兔有多D胃口啦!:053:
作者: PILLOW.MA))    時間: 2011-5-5 09:37:53 AM     標題: 回復 8# 的帖子

佢唔會係入面屙尿就得架喇XD
作者: 小穎    時間: 2011-5-5 09:42:24 AM     標題: 回復 6# 的帖子

我的兔兔都係,等人地掃地先慢慢食唔捨得走。:036:
之後就會柯多一大堆屎係入面。
作者: Miyako))    時間: 2011-5-5 12:05:17 PM

All尿就唔會,all屎就唔緊要 因為我已經訂左新草琴晚會到 呢箱舊草我唸住掉嫁喇~
作者: carbee    時間: 2011-5-5 12:31:07 PM

原帖由 momo兔 於 2011-5-5 07:25 AM 發表

係!我的兔兔—樣!等到掃先黎慢慢嘆;玩野...

佢仲要串到企係垃圾鏟度食呀,咁岩個垃圾鏟又岩SIZE,唉~衰豬:056:

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2