PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: momi又有特價lu~ [打印本頁]

作者: little_connie    時間: 2011-5-27 01:54:47 PM     標題: momi又有特價lu~

今日去左8號,見到個notice寫5月份momi 22lbs 比之前平左成三十幾蚊~(唔知報唔報得價)
可惜我之前已買左...
得番6日ja,,有需要去買la~
作者: 小小夕    時間: 2011-5-27 01:58:05 PM

係丫 去到5月   MOMI都係 360$$ 4包!!! 我都好想掃哂返屋企#^64^#
屋企仲有1包半-_-
作者: firen_freeze))    時間: 2011-5-27 02:07:31 PM

8號一直都係可以買22lbs每次拎一袋

唔知今次特價可唔可以又咁樣分批拎呢?
作者: little_connie    時間: 2011-5-27 02:09:40 PM

照理是可以的~
一次邊拎到禁多wa?!
作者: wanga113    時間: 2011-5-27 02:23:14 PM

我平時一訂就訂12包,可以再平d!
作者: 小小夕    時間: 2011-5-27 02:28:35 PM

我試過5.5 一次過係荃灣拎返屋企  因為我唔想分開拎.. 
但真係重到爆 !!    ..
E加APM有紅羅X   可以近D買LU 
作者: carbee    時間: 2011-5-27 03:19:59 PM

我上次買MOMI仲剩好多
MIMI唔肯食,淨係揀APD先食,
MOMI掉哂落地,仲有一包仔未開,都唔知點算:050:
作者: otola    時間: 2011-5-27 03:28:21 PM

矇豬x
仲平 $358.2 / 22lbs
作者: mylovepet    時間: 2011-5-27 05:14:33 PM

作者: cutebarbie    時間: 2011-5-27 11:22:50 PM

原帖由 mylovepet 於 2011-5-27 05:14 PM 發表
有人住觀塘/牛頭角願share草買嗎?
STATION R $358 4包, 我要兩包, 其餘兩包有人SHARE嗎!?

想問下係咩brand呀?momi?
作者: chinglb))    時間: 2011-5-28 11:07:13 AM

我上星期先r 記$398買左一箱返黎
但係chi chi 唔鐘意食1st cut  
我開左一包仲有3包
$89.5一包有冇人想要:050:
作者: yuenhan    時間: 2011-5-28 11:13:55 AM

我都好想同你share
但係我住青衣>.<
唔知邊個係青衣住?
作者: chinglb))    時間: 2011-5-28 11:21:08 AM

我葵興之嘛...
我都成日入青衣搵FD...
你係米要我拎俾你都得
作者: winsmiko))    時間: 2011-5-29 12:16:31 PM

有人願意跟我share草嗎? 觀塘/牛頭角 $358/4 謝謝
可call 90633113 Miko 謝謝
作者: Darling:o)    時間: 2011-5-29 08:58:28 PM

可分1包比我@@?住元朗區 pm plz!
作者: firen_freeze))    時間: 2011-5-30 12:09:38 AM

8號果度話$999 有12包,然後我一時衝動,買左12包........:056:

因為佢話可以分開幾時拎都得,所以......#^4_002^#

MAX可以食半年了....
作者: usagilai    時間: 2011-6-3 02:37:21 AM

8號,係邊到架??
可以PM個網OR TEL 比我嗎?
THX
作者: hgod    時間: 2011-6-3 12:42:32 PM

原帖由 usagilai 於 2011-6-3 02:37 AM 發表
8號,係邊到架??
可以PM個網OR TEL 比我嗎?
THX

佢地冇網頁嫁, 地址:

第一店;屯門置樂利寶商場1/F 14號鋪
             tel/fax;26183392
第二店;屯門鄉事會路雅都新天地1/FS93號鋪
            tel;26188553
         fax;26188785
第三店;荃灣荃豐中心地下{IT駅}GA03號鋪
            tel;26998733
         fax;26998700
第四店;元朗教育路15-19號嘉城廣場嘉城1/F 1120號鋪
            tel;24431581
         fax;24431582
24小時服務熱線;90431700
作者: ping.tat    時間: 2011-6-11 05:54:36 PM

我今日都去左荃灣8號買, momi 1st 都係做緊$360/箱(仲可以分開拎添)

我唔知道原來$999/12包, 等我妹兩隻都轉埋就一次買12包#^5_002^#
作者: usagilai    時間: 2011-6-16 04:21:08 PM

打左去8號問冇喎, 佢話冇$999/12包 呢個價呀

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2