PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台)

標題: 水樽 [打印本頁]

作者: winsmiko))    時間: 2011-6-21 12:19:40 AM     標題: 水樽

我打算離開一晚, 因此需要準備多d水比我個兔兔!!

請問大家有無邊隻牌子水樽又好,裝水量又多,又平的水樽??
作者: m1k1    時間: 2011-6-21 12:49:24 AM

用2個水樽得吾得啊? 不過最好搵人幫你睇一睇啦,點都安心D..
作者: 小小夕    時間: 2011-6-21 01:03:36 AM

係囉  用2個水樽 0  . 0      我2隻兔兔  E加2個水樽有時都飲唔哂1日 ...
有時會飲哂1個 1個會一半滿到 #^5_002^#

個水樽都成隻手掌甘高
作者: carbee    時間: 2011-6-21 12:46:51 PM

我都試過去旅行,經驗所得~
最好都係搵屋企人or朋友幫你加水加草~
因為有時新水樽佢地會唔飲架~
我果次就係買多個新水樽,原來佢唔飲,
我返到屋企成枝水係返度,舊果枝就冇哂~
我仲去左5日4夜添,我即刻比水佢飲
佢飲左成10分鐘水呀,陰公~
作者: winsmiko))    時間: 2011-6-21 05:19:09 PM

5日4夜??? 咁長?? d草走之前放定??
作者: winsmiko))    時間: 2011-6-21 05:19:32 PM

大家有無建議邊隻牌子比較好用!??
作者: 小小夕    時間: 2011-6-21 09:03:01 PM

原帖由 carbee 於 2011-6-21 12:46 PM 發表
我都試過去旅行,經驗所得~
最好都係搵屋企人or朋友幫你加水加草~
因為有時新水樽佢地會唔飲架~
我果次就係買多個新水樽,原來佢唔飲,
我返到屋企成枝水係返度,舊果枝就冇哂~
我仲去左5日4夜添,我即刻比水佢飲
佢 ...

5日4夜甘長><!!!!!!!!!!!!!!!

原帖由 winsmiko 於 2011-6-21 05:19 PM 發表
大家有無建議邊隻牌子比較好用!??

我用個個牌子係普通水樽  唔知乜名 HAHA ..   
高身 個咀仔比較細 同 長就OK  #^39^#

作者: 明月    時間: 2011-6-22 10:03:36 PM

牌子唔記得,明日影相放上來好嗎?

歡迎光臨 PetKD 寵物網 (寵物領養、資訊廣告、用品買賣及寵奴互動平台) (https://petkd.com/) Powered by Discuz! X2